Noklaajaas kaarba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Noklaajaas kaarba

Lapas: 1 [2] 3
Noklaajaas kaarba ( 6585 )
HUGO

32 ziņas

PM

Varbuut muljkjiigs jautaajums, bet kur var dabuut manuaali, maneejam taads nebija?.

Atbildēt uz šo ziņu
jungle

69 ziņas

PM

reku maneja ari paraustities bija sakusi- iebraucu pie Vitalija a sis saka ka ja bijis nonemts akis katru reizi jaadapte esot, ko ari izdarija un it ka kluva labak- skatisies ka bus talak

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

HUGO

32 ziņas

PM

Shodien dabuuju savu auto ar veselu un teicami darbojoshos kaarbu. Tas prieks man izmaksaaja Ls 630. Nu saapiigi jau, bet ceru, ka ies kaadu laicinju.

Atbildēt uz šo ziņu
HUGO

32 ziņas

PM

OK, Fils, njemshu veeraa Tavu ieteikumu.

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Man prieks par Tevi, tikai nevajag cerēt , vajag zināt kad ies tā kārba. Ja ceri, tad nekas labs nebūs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

ddff

86 ziņas

PM

jaa, arii man vakar noklajaas "pa skaisto"- ripinoties pa kalnu ar apmeeram 50 kmh zem auto noskaneeja taads krakshkjis/buukshkjis, iedegaas lampa Chech Gages un auto mieriigaa garaa ripoja no kalna liidz apstaajos malaa. Meeginaaju pagriezt starteri- nekaa, motors iekjiileejis, meeginaaju likt visos paarnesumos peec kaartas, bet ritenji paliek briivi, nedarbojas pat P. Vakar zinaami onkuliishi (it kaa US auto speci ar reputaaciju) kaarbu nonjeema un zinaaja teikt, ka nospruudis "barabaans", kaut kaadi sateliiti palidojushi un kaut kaads objekts no iekshpuses izdauziijushi kaarbas korpusaa caurumu- esot sameeraa parasts gadiijums. Iisos vaardos shobriid tiek piedaavaati 4 varianti:
1) salasiit detaljas shai pashai kaarbai un dabuut jaunu/citu lietotu korpusu = ~450 Ls
2) panjemt kaarbu no kaada b/u auto, nezinot taas stavokli = ~250 Ls, bet nevar zinaat vai nav jaamaina arii hidrotransformators (veel ap 60 Ls)
3) njemt kaarbu svaigi salasiitu (ar visu garantiju) no kaada Riigas kantoriisha par apmeeram Ls 300 + uzlikshana ap 50 + nevar zinaat kas ar hidrotrasf.
4) paardot auto kaadam servisam par taa atlikusho veertiibu...

vai kaadam ir veel kaadi priekshlikumi vai idejas ko labaak dariit shaadaa situaacijaa?

ddff, viegli sapiicis
Grand Voyager 92

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

tas Nr4., taads laps varianc izklausaas . :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Joris

146 ziņas

PM

Es pagājušo gadu ap šito laiku izvēlējos pirmo variantu. Lēti tas nebija, bet vismaz zinu, kas tam lācītim tagad vēderā! Es tā ceru!!! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Noklaajaas kaarba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online