Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskie spoguli limitedam
| Elektriskie spoguli limitedam ( 4219 ) | |
|
IlmarsG!
|
2009-04-23 15:04:44 Savējam esmu ievērojis, ka reizēm spogulis pirms pieliekšanās gaida, lai aizver slīdošās durvis, bet citreiz nē. CV 1998 2,5TD LE |
|
Danger
|
2009-04-23 17:04:35 To:InsekC Nevaru ielist,prasa paroli. Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
|
|
Danger
|
2009-04-23 17:04:45 Savējam esmu ievērojis, ka reizēm spogulis pirms pieliekšanās gaida, lai aizver slīdošās durvis, bet citreiz nē. :arrow: Ka ar tam bidamam durvim ,kaut ka nepiefikseju. Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
|
|
Insekc1
|
2009-04-24 08:04:01 To Danger: Locis jau pārpublicēja manu bildīti. InsekC InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05 |
|
edgars.sulcs
|
2018-10-19 11:09:53 Pienākot drēgnam rudens rītam, tika secināts, ka vai nu pats muļķis un neprotu atrast pogu, vai arī tik tiešām iepirktais braucamais ir apdalīts ar spoguļu apsildes funkcionalitāti.. Tā mēdz būt, ka spoguļi ir elektriski regulējami un arī elektriski nolocāmi, bet apsilde izpalikusi?! Šobrīd vēl tā.. var nobraukt aprasojumu ar roku, roku pret biksēm, un braukt. Tā darītu pats.. bet auto pamatā ekspluatē sieviete, kas par šādu risinājumu stāvā sajūsmā nav. Un jautrība sāksies, kad sāks piesalt. Varianti? Skatos, ka paši spoguļi nav pārlieku dārgi, bet kā ar vadiem, pieslēgšanu? Ir kāds taisījis? Gadiem ņemoties ar Saab'iem, esmu pieradis, ka, pat ja kāda elektrofīča konkrētajā auto nav, vadi un štekeri tāpat ir savilkti (čaļi rūpnīcā nav taupījuši, tā teikt), atliek pieslēgt. Kā ar šiem amerikāņu autobūves brīnumiem? Šis pats jautājums radās attiecībā uz priekšējo pasažiera sēdekli - gribētos nomainīt uz elektriski regulējamu, bet, pirms tāds tiek vispār meklēts, jāsaprot, vai būs kur pieslēgt. |
|
Dimitil
|
2018-10-19 16:55:58 Spogulim vajag noņemt spogulīti un paskatīties vai viņam nav apsildes, visdrīzāk kā ir. Izdegusi. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskie spoguli limitedam