Spogulis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spogulis

Lapas: 1 [2] 3 4
Spogulis ( 7648 )
zzxxccvv

45 ziņas

PM

Ir 100 procentīgs variants,kā pielīmēt..ja vēl intresē,varu precīzāk apskatīties līmes nosaukumu,cenu(bija ap 2 Ls,maziņa tūbiņa ar sietiņu) un kur es pirku.Vismaz pats pielīmēju un turas ļoti labi.
Un nevajag neko kasīt,skrāpēt un divpusējo līmlentu...

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Ļoti interesē , ir vēl aktuāli .....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

g3v

29 ziņas

PM

Es arī saskāros ar šādu problēmiņu, autoplusā onkulis teica, ka pofig kāda līme, galvenais, lai būtu domāta tieši šim mērķim..tā nu K-rautā piegāju pie līmju stenda, bija tāda tūbiņa komplektā ar sietiņu. Kā jau ļaudis minēja ~ 2ls. Izjaucu spoguļa noplīsušo galu, no bleķīša atkasīju veco līmi, jauno virsū, sietu pa virsu un atpakaļ pie loga. Lai rekomendētās 10 min nesēdētu autiņā ar rokām pret debesīm, pāri bleķītim pārlīmēju skoča stēmeli. Pagājuši jau kādi 3-4 mēneši, nost nekrīt, stikls neplaisā, pirms šīs eksekūcijas arī īpaši netīriju, jo gribēju ietrāpīt vecajā, nenospeķotajā vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000 TD SE

Danger

149 ziņas

PM

Jurčiks"]Es: " Starp stiklu un spoguli obligati jaliek sietins.Ja nav sietinja un lime jau ipasi laba:var gadities ka izlauzis kopa ar stikla gabalinu un nu pec tam no tas vietas ari rodas plaisas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Jurčiks

445 ziņas

PM

Jā ,bij ar visu sietiņu, tas nāca komplektā, bet vienalga plaisa aizgāja :?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Danger

149 ziņas

PM

Protams ka spicuks es neesmu,bet laikam jau limes ari atskiras ar cietibu un elastibu.Ja pats neesi dross tad ir Risinajums:konsulteties ar profi.Pa so jau naudu nenems. P.S.viens strada Riga,Slokas 52.Telefona numurs nav saglabaijs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

zzxxccvv

45 ziņas

PM

Es savējam līmi pirku Pļavniekos,ķipa,vairumbāzē,autoveikalā,laikam kāds 4.bokss kreisajā pusē.Maksāja 2Ls.Iepakojums-Maziņa tūbiņa ar sietiņu.Adresi nezinu,bet ieeja pretī 16.stāvu mājām.Pielīmēja ļoti labi.Būtība vienkārša-pirmkārt,nelīmē uz vecās vietas,bet blakus.Obligāti attauko,abas virsmas,ne visi šķīdinātāji to dara!,es to darīju ar terpentīnu.Tad paņem to sietu un ar šķērēm izgriez spoguļa turētājkājas izmēru.Taisi vaļā to tūbiņu,nosmērē ar līmi spoguļa kājas virsmu,uzliec prātīgi sietiņu,tad vēlreiz ar to līmi,sietiņu aizlej,tad iekārtojies ērtāk un liec visu pie stikla,un piespied,laikam 1.min,vai cik tur instrukcijā raxtīts,ilgāk nevajag,un GALVENAIS,PIESPIEŠANAS PROCESĀ,kad jau pagājušas dažas sekundes,nekādā gadījumā NEIZKUSTINI,NEPABĪDI,NEIZSLĪDINI spoguli.Viss darbs būs vējā,pielīmēt neizdosies(es pēc padomjlaika cilvēka domāšanas-lai kārtīgi pielīp,kārtīgi jāspiež ,izkustināju,un viss,nelipa tālāk vairs ne par ko)Dabūju visu par jaunu darīt.Arī pirkt jaunu iepakojumu.Ta līme ir paredzēta metāla-stikla līmēšanai.un tikai.Vēlu veiksmi.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Paldies .....
Pielīmēju ar Bizoņu līmi spoguļiem , kas divām reizēm ....... turās .
Paldies visiem kuri juta līdz .....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Spogulis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online