Spogulis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spogulis

Lapas: 1 2 [3] 4
Spogulis ( 7645 )
andrejsz

19 ziņas

PM

runājot par spoguļiem, nevar dabūt kautkādā veidā kreiso ārējo spoguli sfērisku, savādāk nekas tajaa spogulii nav redzams.

Chrysler T&C 2000

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Man uz T&C kreisais parastais , bet sievai uz Voy98 sfēriskie abi divi sāni...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Andrejs Si

208 ziņas

PM

vksys"]Man: "

Tieši tā tas arī ir. Eiropiešiem kreisais ir sfērisks amerikāniem nē. Gribēju savējam nomainīt pret sfērisko, par oriģinālo presīja tādu ciparu ka par maz nelikās, nācās šo domu atmest, šrotos pilns ar US variantiem, eiropas spoguļi gadās reti. Izlīdzējos ar to ka uzliku papildus sfērisko spogulīti kādus lieto mācību mašīnām. Tikai pieliku viņu nevis no augša kā mācībniekam bet no apakšas, pats visu labi redzu bet mašīnai skatu nemaitā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Par 1996-2000g. modeli.
Vai oriģinālie āra spoguļi visi ir pieliecamie, vai bija arī nepieliecami?
Vai tie, kas no uzsitiena neatbrīvojas un nepieliecas ir noteikti ķīniešu ražojuma, vai varētu būt arī oriģinālie Mopar?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pēc http://www.elcats.ru/chrysler/Parts.asp ... C+Exterior spoguļi divu veidu. Cik saprotu elektriskie un manuālie.

Pārskatot ss.lv fotogrāfijas šķiet, visiem spoguļiem ir locījuma vieta. Tātad no uzsitiena tiem visiem vajadzētu pieliekties.
Ir kāds, kuram nepieliecas ????????

Interese par šo lietu radās negadījuma dēļ.
Tas notika mēneša sākumā, kamēr vēl sniegs nebija pakusis. Uz šauras brauktuves izmainoties ar citu Džeri sanāca saķerties ar spoguļiem. Manējais pieliecās, bet šim ne. Rezultātā manējais vesels, bet šim saplīsa. Sastādījām saskaņoto paziņojumu. Apdrošinātāji vēl nav atbildējuši, bet vajadzētu būt dalītai atbildībai 50% 50% ( http://www.ltab.lv/lv/norm-akti/ltab-ti ... ti/page277 situācija 8.2.1).
Situācija abpusēji neizdevīga, jo abi zaudē Bonus klasi, bet no manis piedāvātā izlīguma šis atteicās.
Uz vietas spoguli tā kārtīgi neapskatījos.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

AndrisZ

381 ziņas

PM

Vot par shito esmu biezhi domaajis, kaa tur iisti sanaak... Abas mashiinas atrodas savaa joslaa un ar riteni NAV shkjeersota liinija, a spogulji ta saskaraars, kursh vainiigs? Ierasta situaacija bedru deelj, abi brauc 5cm. no sadaloshaas liinijas un piekaapjaas tas kam vaajaaki nervi, protams tas viss nav normaali!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tur viss skaidrs. Katrs saņem no pretējās puses apdrošinātāja 50% no remontam nepieciešamās summas (un šķiras 1/3 Bonus klases, ja ir viens auto). Skat LTAB metodiskos noteikumus.
Svarīgs ir fakts, ka abām pusēm bija tehniska iespēja izvairīties no zaudējumu nodarīšanas - abas varēja viena otru ieraudzīt un nobremzēt, katra no pusēm varēja pabraukt centimetru vairāk pa labi.

Laikam drusku neierēķinājām, ka spoguļi abiem ta vienā augstumā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Emigrants

203 ziņas

PM

Shoziem man ari bij lidzigi, tikkai ar kravinieku uz shauras ielas, nolauza manam jerim vaditaja spoguli un izbirdinaja abus aizmugurejos sanu stiklus, stiklus es dabuuju pa Ls20 katru, tacu ar spguli bij elle...knapi dabuuju no Tawn&cauntry, izskatas vini vienadi, ta4u kronshteini nesapas, itkaa amerikanim un europietim tie ir atshkirigi, lai ari vizuali vienadi :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Spogulis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online