piedevas eļļai » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » piedevas eļļai

Lapas: [1]
piedevas eļļai ( 3364 )
mims

129 ziņas

PM

Iepriekšējā tēmā karlinieks bilda, ka pielējis klāt eļļai metāla kondicionieri Krievijā ražoto "Fenom". Jautājums "uz aizbēršanos": vai ir jēga šīs piedevas liet.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

TDI

215 ziņas

PM

es , kad februaarii iepirku savu CV , uzreiz ieleeju XADO motoraa un kautkaadu franchu shtruntu kaarbaa (pirms tam tika vaikta maximaalaa apkope), nezinu vaj labaak kljuva , zinu ka Cxamonix dullo serpantiinu un paareejaas , mazaak dullaas, kalnu kazu takas chehos, austrijaa , sprancijaa un shveicee , gan kaarba gan motors ir iztureejushi
pirku abas taas piedevas exporta ielaa pie XADO izplatiitaaja , kautkaac xado.com vaj lv , kur var uzmest aci produktiem ,arii vinjiem ir.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Kvatra

746 ziņas

PM

XADO ir ok, paarbaudiits uz kvatras sporta rezjiimos, kaarbaa ar var gaazt iekshaa!

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

prieksh automaata XADO nau , man tur iedeva kautkaadu saucaas tjipa 3000 made in france .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Kvatra

746 ziņas

PM

TDI"]prieksh: "

Man vecis veikalaa gribeeja iestaastiit, ka automaataa varot gaazt iekshaa to pashu XADO ko stuures pastiprinaataajaa, nez cik tur taa taisniiba, bet roka neceelaas to dariit

Atbildēt uz šo ziņu
karlinieks

83 ziņas

PM

Jā, Fenoms tika iegāzts gan, par atšķirībām grūti, ko teikt, jo tajā reizē tika mainītas gandrīz visas eļļas, filtri, sveces.. Viss kopā tas deva ļoti labu rezultātu.. Mašīna (paldies Dievam) pagaidām iet kā bitīte..
Toreiz Fenomu gāzu tāpēc, ka tas bija jau izmēģināts uz vecā 80g Audi 2.2, bet tad tika gāzts Fenoms veciem motoriem.. Tad gan atšķirība bija jūtama - motors kļuva klusāks, ekonomiskāks, jaudīgāks, nedaudz, protams, bet tomēr.. Laikam jau atmaksājās tie 10 lati, par sliktu jau nebūs..
Ā, kārbā un reduktorā arī Fenomu var gāzt, tikai proporcijas pareizi jāievēro..

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » piedevas eļļai
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online