Pec amortizatoru maiņas pagriezienos jūtos ka uz ķuģa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pec amortizatoru maiņas pagriezienos jūtos ka uz ķuģa

Lapas: 1 [2]
Pec amortizatoru maiņas pagriezienos jūtos ka uz ķuģa ( 5732 )
reno33

14 ziņas

PM

Man ar riepas stāv virsū M+S 205/70/15 un nekādas problēmas tas nesagādā, nav jau līkumos tik stabils kā vieglais auto, bet īpaši arī negrīļojas...

CV 3.3, 2000

Atbildēt uz šo ziņu

CV, 3.3, 2000

vksys

359 ziņas

PM

Ar ko beidzās stāsts .....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

pele2

50 ziņas

PM

stāsts beidzās ar to, ka uztaisīja savirzi - biku labāk palika, bet pirmajā brīdzī tik un tā nebiju apmierināts un uzcinu vēlreiz uz pacēlāja, lai visu kārtīgi izkrata/izrausta - žēl, ka pie savirzes datiem netiku un par laimi vai nelaimi raustīšana arī neko neatklāja (vismaz nav kārtējo izdevumu)
lai nu kā ir dažas tēmas par kurām varētu diskutēt par serivisu utt, jo īsti negribās ticēt, ka ja pēc amīšu maiņas ir taisīta savirze, tā būtu jāpārtaisa pēc ~ 300Km un būtu jūtama atšķirība, kā arī vai ir vietā vainot padilušās M+S riepas kuras man bija arī pirms amišu mainīšanas un nebija problēmu...

tagad nezinu - vai nu esmu jau pieradis, vai arī joks ir bijis ar pašiem amīšiem un tiem ir bijis vajadzīgs laiks, lai iestrādātos, jo esmu paspējis pa šo laiku pabūt gan Klaipēdā, gan divas reizes liepājā ar dašādi piekrautu mašinu un nu jā - līkumos eju prātīgak ~ 85km/h un liekās ka tomēr mašīna ir diezgan stabila...

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

vksys

359 ziņas

PM

Regulēji riteņiem tikai savirzi vai arī sagāzi ...
Kur regulēji .....

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD

vksys

359 ziņas

PM

Kurā vietā un cik maksāja ?????????????????????

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD

pele2

50 ziņas

PM

regulēju visu, bet par to jau vairs nedomāju...
beigās nomainīju arī riepas un laikam jau esmu pieradis, un vairs tik traki nejūtās... tā teikt lēnāk brauksi tālāk tiksi

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

ezulis

8 ziņas

PM

parliecinies vai patiesam stabilizatora stienis ir vesels, jo piemeram kantainajam tas luzt bukse un praktiski es to atklaju tikai tresaja gada kad gaju skati! Ta esot iedzimta vaina

Atbildēt uz šo ziņu

1995 gads AWD

ikaika

51 ziņas

PM

ES nesen taisiju gan savirzī, gan sagāzuma pārbaudi.
Dalans, Krustpils 60, rīga, tel. 29287518 (iepriekš jāpiesakās) 15 Ls.
Pēc darba iedeva arī pilnu lapu ar dažādiem cipariņiem...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Pec amortizatoru maiņas pagriezienos jūtos ka uz ķuģa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online