Numura gaisma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Numura gaisma

Lapas: [1] 2
Numura gaisma ( 4125 )
ddff

86 ziņas

PM

manam dampim aizmuguree subj. ir nomainijusi savas fizikaalaas iipashiibas. Lieta, kas agraak bija kaut kas starp PVC un gumiju, shobriid vairaak atgaadina druuposhu biezpienu. Resp. lampinjas patrona ir atdaliijusies no rinka, kas to tur pie auto korpusa. Protams, liidz ar to taa ir iegaazusies kaut kur aizmugures durvii. Otra gatavojas uz ko liidziigu un abaam ir iespraagushi stiklinji. Gribeetos nomainiit (lai arii auto domaaju paardot, bet tomeer), pazvaniiju uz TC motors- tur mani atdzeseeja ar 22 Ls/gab + 5 nedeeljas pagaidiit. Varbuut ir kaadam citas idejas?
Taapat varbuut kaads var ieteikt kur dabuut stuures pastiprinaataaja suukni- ne jaunu, bet labu. Saka, ka maneejais leenaam saakot bojaaties un negribas, ka jaunais iipashnieks padomaa sliktu par mani.

ddff
Grand Voyager 92

Atbildēt uz šo ziņu
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki! Es arii pievienotos pie numura apgaismoshanas lampinju pirksanas. Stiprinaajums saak luzt. Voyagerim 95 gada (kantainajs) Paldies! :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

MrIks

20 ziņas

PM

Bija man arī līdzīga problēma.
Atrisināju sekojoši - garažā atradās divi pilnīgi jauni MOSKVIČA mazie, apaļie, dzeltienie pagrieziena rādītāji, kas priekšējos spārnos stiprinājās.
Ar knaib;lu, vīles un šmiŗģļa palīdzību atdaliju stiklu un nedaudzpārveidolu pamatni. Stiprinājuma caurumi pat sakrita ar orģinālām. Papildus drusku vadu stiprinājums jāpārtaisa un arī spuldzīte ir cita. Un viss... Jau divus gadus tā braukāju.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L

Normis

13 ziņas

PM

Der arī gaz;zilvai arī kādas citas kriievu tehnikas signāllampas kas ir uz paneļa, tik jānoņem krāsainais stikliņš; caurumi atbilst ideāli iesprauž un pieskrūvē veco stikliņu.

Atbildēt uz šo ziņu
garais

30 ziņas

PM

Kāds nepateiktu, kur tādas "krievu tehnikas" daļas var iegādāties? :?

Atbildēt uz šo ziņu

Lancia Voyager 2.8D 2011

Fils

321 ziņas

PM

Cik atceros Avotu ielā kaut kur starp Lienes ielu un Bruņinieku ielu bija (laikam vēl tagad ir) MOCHVIcs detaļu veikals. Mošk tur būs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

wizard

654 ziņas

PM

Var arī "Latgalitē"!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Fils

321 ziņas

PM

šorīt braucu garām, laikam tā bode vēl eksistē . Likās kad atrodas Avotu 87, tirgo laikam gan GAZ, gan MOSKVICs detaļas

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Numura gaisma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online