aizmugeres (bagāžnieks) durvis CGV 1999.g » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugeres (bagāžnieks) durvis CGV 1999.g

Lapas: 1 [2] 3
aizmugeres (bagāžnieks) durvis CGV 1999.g ( 5797 )
rudzitispin

3 ziņas

PM

Tātad, saprotu, ka vienīgā iespēja ir atskrūvēt to plastmasas skrūvi...variants ar kausēšanu liekas prātīgākais, jo atskrūvēt to tiešām nav iespējams, ja vien apakšā tiešām ir tā metāla skrūve!
Mēģināsim...

P.S. Serviss Jelgavā visticamāk ir "super labs", bet labāk salauzīšu auto pats...krīze nez kāpēc nemazina servisa izmaksas:?:

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Manam auto arī bija jāmaina tā ručka vākam, un protams tas plastmasas uzgrieznis novērpās vienā setā
Cik atceros, tad nolupināju viņu nost un ar garajām/spicajām plaķenēm nomocīju to uzgriezni.
Jo viņam jau tādi asi robiņi paliek (ko plastmasā turēties)
Protams pirms tam uz kādām 30 min. atstāju lai WD40 padarbojās :wink:
Čakars ir, klāt īsti netiek, bet var!!!! :idea:
Un jaunajai ručkai uzliku nu jau parasto uzgriezni :!:

P.S. Un jaunā ručka bija no cita vāka, kuru varēju droši bojāt. Tad tam es nemaz nemocījos, bet vienkārši izrāvu caur dzelzi, jo tas caurums, kur turās tas uzgrieznis,
ir nedaudz garens, lai parētu pieregulēt.
Un īstenībā nemaz neko daudz jau nesačakarēju to vāku!!
Tā kā moš vari pat mēģināt uzmanīgi izmānīt to veco uzgriezni tā pat :idea:
Pēc tam no iekšpuses uzliksi šeibu un būs oki...
Tas tik tā-pārdomām :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Jurčiks

445 ziņas

PM

Man iepriekšējam auto šajā problēmā palīdzēja WD-40, tā labi daudz , un plastmasas uzgriezni izdevās atskrūvēt, tas gan laikam reti gadās.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

winstonsilver

21 ziņas

PM

Arī man palīdzēja WD-40,pat nevajadzēja aiztikt to plastmasas skrūvi.Sapūtu kārtīgi
un izkustināju visas sviras un stieņus un bija o.k.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,3l99g.

pifs18

13 ziņas

PM

Man uz to pasākumu aizgāja 1,5 h nokausēju ar lodāmuru to plastmasu un tad paņēmu skrūvgriezi āmuru un izsitu to uzgriezni uz āru un pēc tam ar plaķenēm nodabūju to uzgriezni nost visu mehānismu un slēdzeni izpūtu ar gaisu tad ar hakeru(pūšama eļļiņa) un beigās sasmērēju ar smēri.kad liku atpakaļ uzliku diametrā lielāku šeibu un parastu uzgriezni-tur kur nāca tā plastmasas skrūve.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Grand Vojager 98g. 2.5TD

acid|burn

151 ziņas

PM

...varbūt tīri tikai wd40 problēme.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

acid|burn

151 ziņas

PM

heh... man TunC 96 tieši tāda pati problēma. Šovakar nojaucu visu obšivku, sāku pētīt. Servo motorīts strādā, bīda tur to vienu horizontālo stienīti. Tas laikam pabīda to stienīti, kas velk vaļā slēdzeni un iebīda viņu roktura kaut kādā āķī, lai var ar rokturi slēdzeni attaisīt. Noskrūvēju to servo motorīti, lai varu brīvi to horizontālo stienīti ļurkāt un pētīt shēmu, bet tā arī neiebraucu, īsti neredz, tas viss tur tā iekšā. Pats pabrīnījos vēl par tādu plastmasas puļķi, dzeltenu, kurš nāk no tā visa ārā, uz salona pusi, un oibšivkā tam priekšā ir caurums, lai it kā varētu tikt klāt. Bet kam tas paredzēts? Attaisīšanai no salona? Kādā rakā tas notiek. Izskatās, ka man tam puļķim ir nojāts gals, tā kā nolauzts, nokausēts, hvz... bet šis tāds stingrs, it kā dziļumā kaut kur riktīgi piestiprināts. Vai tā ir tā mistiskā plastmasas "skrūve" par kuru runājat? Kuru atskrūvējot var dabūt ārā rokturi? Un ieraudzīt to shēmu, kas tur iekšā bīdās/velkās/slēdzās? Slēdzene man arī nestrādā - atslēgu nevar līdz galam iedabūt iekšā, laikam jo problēma ir virknējama dēļ šī visa.
Tik un tā izlasot šo topiku nav skaidrs, kas īsti ir pa vainu, un kā atrisināt.
Tā kā velkomētas idejas, jo rīt taisos ķerties atkal klāt. Šodien sāka līt.
p.s. Kur ir kāds PDF, kurā varbūt paskatīties to velcmūsgrūdjūs sistēmu?

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

peterisg

45 ziņas

PM

Man bij tā, ka atteicās strādāt centrālā slēdzene aizmugures vākam, varēja aizslēgt un atslēgt tikai ar atslēgu. Arī izjaucu visu ko varēja, bet tā īsti klāt tā arī netiku. Tad ņēmu jau pieminēto wd40 un pūtu virsū visām kustīgajām detaļām visās spraugās , vienlaicīgi bīdot to stienīti, kas nāk no motorīša. Tā ļurkājot kadu pusstudu un izpūšot pus balonu viss sāka kustēties ļoti brīvi, saliku atpakaļ un nu jau gadu problēmu nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » aizmugeres (bagāžnieks) durvis CGV 1999.g
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online