stures reika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » stures reika

Lapas: [1] 2
stures reika ( 4763 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Sveikinji. nju ko atkal manam dzerim ir uzradusies problema... braucot ar 80km/h saaka vibreet mashiina.itktaa servisaa man teica ka stures pirksti vainigi un vel gultnji utt...tad pekshnji vienu dienu saka gaudot sture - skatos nav vairs skjidrums, lai gan nesen vel bija pilns ba4oks. ko man dariit? taa stures reika japerk jauna jeb var kautkaa remonteet pashaspekiem, jeb dot meistariem remonteet? nav kkads remkomplekts ar kura palidzibu var noverst tecejumu? esmu izmisis

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

zimbrs

137 ziņas

PM

hmm veljoprojaam problema vaitad tiesham nav neviens zinosh cilveeks?

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Sāc ar šķidruma zušanas vietas atrašanu. Varbūt sūknis piesūca gaisu un no tā arī vibrācija.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

melns lxi

151 ziņas

PM

Nesen šitas bij izrunāts,pameklē-cenas ar laikam bij.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sakumaa pasties kur tek. suknis vai rejka. ja rejka, njem nost un dod restavreet.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

beigaas var buut vilshanaas. reikas restaureshana neaprobezhojas ar gumiju majnju. biezhi vien javirpo jaunas bukses jataisno stienis un citas lietas. ja restauree kantorii, tad vismaz ir garantija, un tur pujkas zin savu darbu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

zimbrs

137 ziņas

PM

es pats megjinu restauret nopirku kkadu remkomplektu -vajadzetu lidzet... ceru ka salikshu kopaa

Atbildēt uz šo ziņu

tiger

60 ziņas

PM

Nu es nopirku Ebayno USA kvalitatīvi rūpnieciski restaurētu reiku,komplektā
ar stiepņiem ,apm. pirms gada par 150Ls,ieskaitot sūtīšanu un muitu.Tagad vispār neapliekamais muitas slieksnis pacelts līdz 150Eur,ja sūta internetveikals nevis privātais.Ja izdodas sarunāt,ka norāda ciparu drusku zemāku,lai lien iekša tajos 150eur,tad patiesībā iznāk par sviestmaizi.Galvenā šaize uz vietas restaurējot
esošo jau ir nevis izmaksas ,bet gan tas,ka autiņs pa restaurācijas laiku kaut kur ir jātur,bet braucams-velkams ta nav!Kā likums,tie kas restaurē, nekad paši neņem nost no autiņa.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » stures reika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online