Krāsošana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Krāsošana

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
Krāsošana ( 14853 )
foxx

589 ziņas

PM

Vēl nezinu vai krāsošu ar baloniņu vai kompresoru. Bijušajā darbavietā varu sarunāt lai palaiž nokrāsot lakotavā. Tā jau laikam būtu labāk. Laikam krāsošu tomēr gaišā krāsā jo tumši laikam ne īpaši piestāv.
Reku bilde

http://i40.tinypic.com/n1civ9.jpg
http://bildez.lv/bildes/foxx/mans_chryslers/1217788880.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

melns: "Ventilis ar likšanu liekas 5ls.,lex jau tāpati jota vien ir tik uzprišināta un vidi varētu arī no mazdas derēt.Ja tikšu pie kataloga apstīšos."
Tikko zvanīju riepniekam-1.50ls pierēķinot klāt par ventīļa maiņu ,ja kāds maksā 5ls,lai braucot uz Tukumu,ielikšot ar atlaidi pa 3ls

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Locis

556 ziņas

PM

Vislabāk jau būtu ar smilšu strūklu nodzīt veco krāsu nost :idea:
Tad protams grunti un tikai tad krāsu.
Un esmu autokrāsu veikalos redzējis kkādu "nikno" laku, ko klāj uz diskiem pēc krāsošanas, lai noturība lielāka.
gan jau normālā krāsu veikalā visu var sīkāk paskaidrot :!:

Jo man jau liekas, ka ar pindzeli krāsoti diski nekur neder

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

munds

477 ziņas

PM

Labākais jau tomēr ir pulverkrāsošana, ko pēc tam krāsnī uzcepina, tas pārklājums kādu laiku turās, bet ar baloniņiem vai autokrāsu krāsotie tikai uz pārdošanas brīdi der.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

borisss

181 ziņas

PM

Man atkal tieši tie melnie labāk patīk piestāv pie logiem, a gaišajiem nav ar ko saiet kopā

Atbildēt uz šo ziņu
ainis

48 ziņas

PM

Ar to krāsošanu ir tā ,ka ventīlus protams viss ērtāk ir nogriezt nost,pie mums Ķekavā ventīls ar visu nomaiņu maksā 1ls, tos diskus protams labāk ar smilšu strūklu būtu noiet,bet der arī ar smilšpapīru noslīpēt,pēctam labāk būtu nogruntēt,tavā gadījumā ar kādu tumšākas krāsas grunti,iesaku firmas Novol grunti,tā lai aizklāj visas poras un švīkaskas kas radušās no smilšpapīra ,kad grunts nožuvusi, pēctam noslīpē ar slapjo smilšpapīru P1000-P1500 tā lai nebūtu nevienas poras redzamas,īsāk sakot lai būtu gluds.Krāsu veikalā ir labas lakas kas pat atšķiras ar cietību,un lakas cietinātāji extra ātrie(protams tie ir dārgāki nekā parastās lakas :wink: ) un tad tik uz priekšu,nopūtīsi un tad iesaku vismaz 4 dienas noturēt normālā istabas temperaturā lai sacietē kārtīgi
Vidiņus tādiem līdzīgiem diskiem esmu taisījis no akrila loksnes un pēctam stiprībai aplīmējis ar stiklšķiedru! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 963.3

Arnodons

20 ziņas

PM

Viens ventīlis maksā ap 1Ls nomainīt to var ļoti vienkārši pats, nogriež veco ventīli, jauno iesmērē drusku ar eļļu, izbāž caur caurumu un ar flaķenēm aiz gala ievelk iekšā, tikai labāk būtu uzlikt metāla micīti , lai nesaķakarē vītni, un lieta darīta.

Atbildēt uz šo ziņu

93.gada 2,5 TD

Danger

149 ziņas

PM

Man ari tie tumsakie patik vairak,bet tas jau ir gaumes jautajums.UN par to pulverkrasosanu:ainim ir taisniba-iet nost,pats tadus redzeju.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Krāsošana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online