HELP. Noslāpst dzinējs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » HELP. Noslāpst dzinējs.

Lapas: [1]
HELP. Noslāpst dzinējs. ( 2224 )
gnusis

1 ziņas

PM

98 gada AWD ,gāze-benzīns.Braucot (vienalga vai uz gāzes vai benzīna)pēkšņi kompis sāk rādīt arvien lielāku patēriņu.Apmēram no 8 l uzaug līdz 17 l un motors noslāpst.Apstājos ,noņemu akumulātora klemmes ,uzpīpēju lieku atpakaļ un iedarbinu dzinēju.Motors darbojās uz kādiem 3 cilindriem ,no izpūtēja smird pēc benzīna,tā es tukšgaitā padarbinu kādas 15-20 minūtes un viss normalizējas.Jāpiebilst ka diagnostika neko neuzrāda.Tā es mokos jau kādu gadu.Iesākumā tas bija kādu reizi mēnesī tagad jau katru dienu.Vēl es gribētu uzzināt cik ir lambda zondes .Viena vai divas.Būšu priecīgs saņemt kādu padomu vai informāciju.

Atbildēt uz šo ziņu
melns lxi

151 ziņas

PM

No gāzenieka dzirdēju ja nav zondes imitatora gāzei tad līdzīgi notiekot.Vai chek engin neuzrāda kas par vainu?

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Man arī bija līdzīgi, bet uz gāzi viss OK darbojās, tikai uz benzīna brīvgaitā negribēja visi cilindri strādāt :idea:
Es pat biju jaunu zondi nopircis eBay, jo domāju, ka tā noklājusies, bet izrādījās, ka nav
Un kompa apskatīja un pateica, ka zondē vainas nav.
Nu nekas, būs rezervē!!
(un ja kas, no 94.g. Mitsu Galant der zonde, tik vadi citās krāsās, bet to kurš kuram pretīm netā var atrast)

Beigās vispār atteica uz benz. rūkt
Izrādās sūknis bākā bija pie vainas (kkas izdilis vai kā, bet cik sapratu vairs to spiedienu neturēja kas vajadzīgs)
Uzliku citu b/u sūkni un aizgāja :!:
P.S.vēl tik filtru prasītos samainīt tur pie bākas.

Zondes, vismaz manam DC, ir divas. Un īstenībā var būt pie vainas daudzkas...
Tas pac ERG vārsts; zonde; benz.sūknis; vai vēl trakāk, moš borta kompis...
Sāc ar vieglāko - apskati to ERG (kkur te forumos bija apraxtīc), tur ir kkāda membrāna.
Tad sūkni... utt

:wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » HELP. Noslāpst dzinējs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online