Forums » Tehniski jautājumi » HELP. Noslāpst dzinējs.
| HELP. Noslāpst dzinējs. ( 2224 ) | |
|
gnusis
|
2009-03-17 09:03:58 98 gada AWD ,gāze-benzīns.Braucot (vienalga vai uz gāzes vai benzīna)pēkšņi kompis sāk rādīt arvien lielāku patēriņu.Apmēram no 8 l uzaug līdz 17 l un motors noslāpst.Apstājos ,noņemu akumulātora klemmes ,uzpīpēju lieku atpakaļ un iedarbinu dzinēju.Motors darbojās uz kādiem 3 cilindriem ,no izpūtēja smird pēc benzīna,tā es tukšgaitā padarbinu kādas 15-20 minūtes un viss normalizējas.Jāpiebilst ka diagnostika neko neuzrāda.Tā es mokos jau kādu gadu.Iesākumā tas bija kādu reizi mēnesī tagad jau katru dienu.Vēl es gribētu uzzināt cik ir lambda zondes .Viena vai divas.Būšu priecīgs saņemt kādu padomu vai informāciju. |
|
melns lxi
|
2009-03-17 10:03:20 No gāzenieka dzirdēju ja nav zondes imitatora gāzei tad līdzīgi notiekot.Vai chek engin neuzrāda kas par vainu? |
|
Locis
|
2009-03-17 11:03:37 Man arī bija līdzīgi, bet uz gāzi viss OK darbojās, tikai uz benzīna brīvgaitā negribēja visi cilindri strādāt :idea: Beigās vispār atteica uz benz. rūkt Zondes, vismaz manam DC, ir divas. Un īstenībā var būt pie vainas daudzkas... :wink: bija Dodge Caravan 3,0l;98. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » HELP. Noslāpst dzinējs.