Kartera vāks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kartera vāks

Lapas: [1] 2
Kartera vāks ( 4399 )
cesars

141 ziņas

PM

Sveiki, manam autiņam iepriekšējais saimnieks bij metinājis kartera vāku it kā viss ok, bet es esmu uzsitis vēl reiz pa metinājuma vietu un nedaudz sūcas eļļa. Tā kā rīt manīšu autiņam eļļu, pie viena varētu noņemt kartera vāku un aiznest, lai veči sametina no jauna, bet pirms tam vēlējos noskaidrot kā ir ar blīvēm un vai tiek izmantots hermētiķis liekot vāku atpakaļ. Pastāv iespēja no iekšpuses aizlīmēt ar epoxīda sveķiem, it kā tehniski vienkāršāks paņēmiens, bet .... Vēlējos dzirdēt Jūsu domas par šo tēmu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Arnodons

20 ziņas

PM

Kad es savējam meklēju kartera blīvi, tad veikalos es nekur neatradu, jo tā esot orģinālā detaļa. Beigās es vienkārši uzspiedu hermētiķi un viss ok.

Atbildēt uz šo ziņu

93.gada 2,5 TD

cesars

141 ziņas

PM

tikko zvaniju uz TC, teica ka tur blīves nemaz nav - esot jāliek uz hermētiķa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

munds

477 ziņas

PM

Savējam arī biju noņēmis karteri, blīve tur nebija, arī metināju, bet materiāls tāds dīvains,grib plaisāt, un galvenais, dubults ir tas bleķis, bet nu jau 2 gadi, kā sametināju, un viss ok.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

cesars

141 ziņas

PM

biju bodē - nopirku "šķidro metālu" un hermētiķi, rīt ņemšu nost un mēģināšu no iekšpuses salīmēt, tad jau ziņošu par rezultātu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

cesars

141 ziņas

PM

kamdēļ???????? zināms risks protams pastāv..... bet no ārpuses smērēt maz jēgas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

andrejsje

192 ziņas

PM

no iekšpuses gan neko nesmērē!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Chom

108 ziņas

PM

A pašam to blivi no paranita ustaisi nedrikst?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kartera vāks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online