Ārējais stūres šarnīrs (pirksts) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ārējais stūres šarnīrs (pirksts)

Lapas: [1]
Ārējais stūres šarnīrs (pirksts) ( 3800 )
Robis

26 ziņas

PM

Divi gadi atpakaļ neizgāju tehnisko apskati, jo nedaudz kustējās ritenim stūres pirksts. Servisā nomainīja, apskati izgāju. Pagāja divi gadi, šogad tas pats joks, tam pašam ritenim- pirksts kustas. Inspektors teica ka tādēļ ka neesot smērēts(sauss). Šamējam jautāju, kādēļ tad otram ritenim viss kārtībā? Ar tač nau smērēts. Tas tik paraustīja plecus. Tad nu lūk es paliku neziņā. Varbūt kāds ir ņēmies, varētu pastāstīt?
Biju iegājis veikalā, man parādīja tādu ar augšā mazu caurumiņu, sapratu ka tā ir vieta, kur smēru ielaiž iekšā. bet kādu smēru, to man nevarēja pateikt.
Varbūt kāds var pateikt? piem. vai gultņu smērs der, vai kaut kāds grafīta bāzes smērs? Cik nu es saprotu šis nu ir tāds atklātais pirksts. Bet varbūt ari ir tādi pirsti, bez caurumiņa augšpusē, kurā iekšā smērs jau ir iepildīts(slēgtais)?
Nu gribētos tač vienreiz tikt skaidrībā!

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3, 1996

melns lxi

151 ziņas

PM

Ja caurums ir ar vītni 6 vai8mm tad ieskrūvē nipeli bet parasti ir jau iekšā.Man gan liekas ka stūres pirksti nesmērējas tikai šaraporas. :?: Manam vismaz tā ir.Un 2gadi pie mūsu takām ir labs laiks.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Smērējas arī stūres gali (vismaz kantainajam), un, ja 2 gadi gājis, nav nemaz tik slikti.Un vienalga ar kādu smēri sasmērēts kalpos ilgāk, nekā vispār bez smēres, tā kā smērē ar to, kas ir, ja nav nekā, tad gan jau veikalā iedos ko piemērotu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ārējais stūres šarnīrs (pirksts)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online