Lietie diski » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lietie diski

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Lietie diski ( 13720 )
Zuris

1249 ziņas

PM

Locis"]Zuri: "tak vairs neatceros,izvalcēju taisnus un pārdevu.....Valcētāji teica,džerim par mīkstu...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

garfilds182

560 ziņas

PM

Borisss par tiem diskiem! Es pats viņus nedabuju nemaz redzēt to dien. Bija jau nopārdoti,kaut arī teicu,lai atstāj man. :evil: Būšot jauns pasūtijums un tad jau redzēs vai atnāks Dotz Nardo.
Bet man tāda aizdoma ,ka viņš smagi d...š! Jo ar muti viņš brauc tik labi,ka varētu iesēdināt viņu prezidentā amatā Zatlera vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

borisss

181 ziņas

PM

Nu tu tad ziņo kā iet ar to di....u , gribētos viņus dzīvē ar apskatīt, bildē jau ir dikti smuki

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Ok! Pašam ar jau gribas redzēt kā dzīvē izskatās.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

PITBULLS

52 ziņas

PM

Sakiet lūdzu , kāds būtu optimālākais platums / augstums - GV 1996.gada 2,5TD R17 diskiem ?
Iepriekš pateicos un atvainojos , ja " palaidu garām jau esošu tādu tēmu " !

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC 3.0 benz/gāze , 1998.g. Manā izpildījumā top koka karkasu mājas un jumti :) !

foxx

589 ziņas

PM

NU pats braucu pagājušo vasar ar 225x45R18 bija pacieti, tad uzliku 245x45R18 un ir ok. Tā kā voyagers pats par sevi iet kā kuģis tad domāju ka būs http://burnout.lv/forums/images/smilies/icon_yo.gif
par cietību nav jāuztraucas, jāuztraucas ar zemprofiliem ir tikai par diskiem ka neatsit kādā bedrē vai uz apmales :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
PITBULLS

52 ziņas

PM

Man tagad , uz tiem diskiem , stāv 235/40 gumija :shock: - tādus uzlikt uz GV gan būtu laikam neprāta darbs ?!?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC 3.0 benz/gāze , 1998.g. Manā izpildījumā top koka karkasu mājas un jumti :) !

foxx

589 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Lietie diski
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online