miglas + tālo lukturu vienlaicīga ieslēgšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » miglas + tālo lukturu vienlaicīga ieslēgšana

Lapas: [1] 2
miglas + tālo lukturu vienlaicīga ieslēgšana ( 3906 )
janni

716 ziņas

PM

Labas vakaras,

Šodien obrozovalsa viens interesants jautājums: pie ieslēgtiem priekšējiem miglas lukturiem (+tuvie) pārslēdzoties uz tālajiem, miglas lukturi izslēdzas. Pārslēdzoties atkal uz tuvajiem - miglas ieslēdzas atpakaļ.. Varbūt ir kādas idejas kur meklēt kādu releju kurš par šito joku atbild, pirms lienu un metodom naučnova tika tiek rasts risinājums?! :?

Āā.. un šitais joks ir standartā vai tas ir kaut kāds mudrījums?! :?:

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

shitais joks ir das original, un pilda droshiibas prasiibas. pie mums arii taadas ir. godiigi sakot nesaprotu vajadziibu ko partaisiit. jo pie talaam gaismaam vajag fokuseeties talumaa, nevis 10m no auto, kur spiid migla

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

skaidrs.. značit jāpārsmadzeņo mans idejojums.. palasot CSDD punktus par apgaismojumu ierīcēm, tapa skaidrs miglas lukturu pielietojums..

Atbildēt uz šo ziņu

---

melns lxi

151 ziņas

PM

A ko gribi darīt?Man arī tīk braukt ar miglu bet pilsētā kopi aizrāda. :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

melns: "A ko gribi darīt?Man arī tīk braukt ar miglu bet pilsētā kopi aizrāda. :cry:"
neviens neko neaizrada

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

foxx

589 ziņas

PM

aizrāda gan, pašam ar pāris reizes gadījies :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

melns: "A ko gribi darīt?Man arī tīk braukt ar miglu bet pilsētā kopi aizrāda. :cry:"

da vienkārši bračkam ir 2008 gada opelis a tam orģināli miglas deg neatkarīgi no tā kādas gaismas ieslēgtas.. :roll: tāpēc tāds jautājums panesās + gribējās mazliet pamudrīties tā, lai tālie būtu normāli prožektori, a to amerikānim tie tālie tādi pašvaki.. :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

---

Zuris

1249 ziņas

PM

janni"][quote: "A ko gribi darīt?Man arī tīk braukt ar miglu bet pilsētā kopi aizrāda. :cry:"

da vienkārši bračkam ir 2008 gada opelis a tam orģināli miglas deg neatkarīgi no tā kādas gaismas ieslēgtas.. :roll: tāpēc tāds jautājums panesās + gribējās mazliet pamudrīties tā, lai tālie būtu normāli prožektori, a to amerikānim tie tālie tādi pašvaki.. :cry:"01gadam,ja stikli lukturiem nav matēti un pašiem lukturiem ir CHRYSLER zīme virsū(ne DEPO),tad gaismas ir pat ļoti okei. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » miglas + tālo lukturu vienlaicīga ieslēgšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online