Ļoti dūmo motors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ļoti dūmo motors

Lapas: [1] 2 3 4
Ļoti dūmo motors ( 7996 )
Arnodons

20 ziņas

PM

Man ir kāds jautājums, vai kāds varētu man pateikt, kas varētu būt par problēmu. Man ir 93.g. grands 2,5 TD un piedodot gāzi no izpūtēja nāk ārā zili dūmi (ļoti daudz), tai pat laikā arī zūd dzesēšanas šķidrums. Kas tur varētu būt par vainu un ko var darīt lietas labā???

Atbildēt uz šo ziņu

93.gada 2,5 TD

Laimis

19 ziņas

PM

Visticamāk tās būs galvas. Man arī tā dūmoja.Dzeses šķidrums iet cilindrā(ja netek laukā). Manam cv97 galva bija konkrēti pušū,pat nevarēju iedarbināt dzinēju.Atkodu prolēmu,pie iedarbināta dzinēja atskrūvēju pēc kārtas(pa vienai)sprauslai devielas vadu un klausies vai pods atslēdzas vai nav izmaiņu.Lai gan tas nav 100% droši.Motors var strādāt arī pie salaisājušas galvas,ja plaisas nav pārāk lielas.Vajadzētu arī pārbaudīt sprauslas.Braukt neiesaku,vari sačakarēt cilinru sieniņas.(man tā notika)

Atbildēt uz šo ziņu

CV 97. g. 2.5 diesel
http://i41.tinypic.com/el2vds.jpg

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Laimis"]Atkodu: "

Laimi, no tā vada nešļācās augstspiedienā degviela ?
Visur taču brīdina gar augspiediena vadiem krāmēties tikai vairākas minūtes pēc motora slāpēšanas. Citādi bīstami veselībai, varot sev iešļircināt degvielu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

melns lxi

151 ziņas

PM

Kādi dūmi,eļļas vai degvielas,bij vienam ļurbīnai bukses beigtas un dūmoja.A varbūt sprauslas čurā,ja nav stenda kur baudīt tad var tāpat pie mōtora startējot labi redzēt kā kura strādā.vispirms paosti dūmu kāds ir.Ato dedvielu irsmidzina smalkā miglā un nekas tur kaitīgāks par kalonkas notecējušu pistoli nav.

Atbildēt uz šo ziņu
Chom

108 ziņas

PM

Arnodons"]Man: " Manejam ta bija!Tas ir galvas vaina! Kompresija iet dzesešanas sistema in ispied antifrizu caur ispplešanas bačoku.Nu vel tsaļniki varstiem laiz eļu bišķiņ.Koroče vajag galvu taisit .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

melns lxi

151 ziņas

PM

Izņem sprausli,ieskrūvē ventīli un ar gaisu pārbaudi kur viņš palek -motorā vai dzeses sistēmā.

Atbildēt uz šo ziņu
Arnodons

20 ziņas

PM

A cik aptuveni izmaksātu uztaisīt galvas?

Atbildēt uz šo ziņu

93.gada 2,5 TD

Chom

108 ziņas

PM

melns: "Izņem sprausli,ieskrūvē ventīli un ar gaisu pārbaudi kur viņš palek -motorā vai dzeses sistēmā."
Interesanti,kur var dabut tadu komresoru un kranus ar tadu vitni?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Ļoti dūmo motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online