Gabažnieks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gabažnieks

Lapas: [1] 2
Gabažnieks ( 3827 )
brivmezsh

60 ziņas

PM

Moš kādam i bijusi līdzīga problēma :wink: man atņirdzās bagāžas slēdzis,tik nesaprotu kur vaina.Pašā slēdzī vaina itkā naf(vadus saliku kopā un nekā). Varbūt mūsu sālītie ceļi pie vainas,jo mitrā laikā sāka parādīties gļuki ar attaisīšanu,tagad jāizlīdzās ar atslēgu(kuru knapi atmūķēju,jo laikam nebija lietota kopš dzimšanas) :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

Jurčiks

445 ziņas

PM

Man bij problēma pašā vadiņā kas nāk uz slēdzi, ieradzīju ka vienā vietā tas bij ta kā apsūbējis, pačamdīju un ieraudzīju ka tam ir bojāta izolācija un pats vads tā kā pārlūzis , iespējams pirms tam skrūvējot klāt to plāksnīti biju to iespiedis.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

brivmezsh"]Moš: "iekš paša slēdža ir pusvadītāji,iekļūstot iekšā mitrumam-problēma garantēta...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

janni

716 ziņas

PM

iekš slēdža stāv 4,7 kOm pretestība.. un kā mitrums tā jautrība..
pats tagad cīnos ar interesantu gļuku, kad mašīnai braucot/stāvot nostrādā elektriskais grabažnieka pievilcējmehānisms un no salona var vāku attaisīt (ne aiztaisīt) a no pults var aiztaisīt (ne attaisīt).. no kurienes tā problēma hvz.. man pieejamās diagnostikas iekārtas nespēj komunicēt ar chrysler body kompi..

Atbildēt uz šo ziņu

---

kurmis

160 ziņas

PM

Es šo problēmu sen jau biju šeit aprakstījis. Bija divi atgadījumi ar šo nelaimīgo slēdzi.
1. Bagāžnieks pats taisas vaļā.
Vainīgs ir mitrums, kurš iekļūst slēdzī. "Zaļais" tur uzdarbojas. Slēdzis ir jāizjauc, jānotīra kontakti un jāiesmērē.
2.Bagāžnieks netaisas vaļā.
Ir ķēdes pārāvums. Manā gadījumā tas bija slēdža korpusā. Noteicu to ar testeri, kurš no pienākošajiem vadiem nedod strāvu uz kontaktu. Bija "zaļais" saēdis pašā korpusā, ielietu strāvas vadītāju. Vajadzēja ar nazi nokasīt nost plastmasu un uzlodēt jaunu "celiņu".

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

Čalis

50 ziņas

PM

man līdzīga problēma.TC motorā slEdzis ar nomaiņu 60.lsVai pašam sarežģīti nomainīt?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

to slēdzi nesalaužot ir diezgan sarežģīti dabūt laukā no tās plastmasas daļas kur viņš ir kopā ar nr. apgaismojumu (respektīvi divas augšējās kājiņas ir grūti atspiest).. bet nav neiespējami..

Atbildēt uz šo ziņu

---

brivmezsh

60 ziņas

PM

[quote="kurmis"]Es šo problēmu sen jau biju šeit aprakstījis. Bija divi atgadījumi ar šo nelaimīgo slēdzi.
1. Bagāžnieks pats taisas vaļā.
Vainīgs ir mitrums, kurš iekļūst slēdzī. "Zaļais" tur uzdarbojas. Slēdzis ir jāizjauc, jānotīra kontakti un jāiesmērē.
2.Bagāžnieks netaisas vaļā.
...ar pirmo simptomu sākās un ar otro tagad viss ir nobeidzies :cry: Kā lai no tā slēdža dabon tos vadus nost jo nekādas savienojumu nemanīju :?:

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Gabažnieks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online