Pazuda pagriezieni un avārijas signāli » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pazuda pagriezieni un avārijas signāli

Lapas: 1 [2] 3
Pazuda pagriezieni un avārijas signāli ( 6155 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Domāju, ka remontējot radiatorus servisa rokasgrāmata rekomendē noņemt akumulatora klemmi. Biezi vien servisos to nedara. Būs radušās negatīvas sekas.

Atbildēt uz šo ziņu
yorenz

114 ziņas

PM

Tāda lieta.pieslēdzot piekabi pazuda pagriezieni un avareikas.elektriķis saka ka beigts vadības kompis.jāmeklē cits vai var viņus labot?.tc 2001. 3.8

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

yorenz: "Tāda lieta.pieslēdzot piekabi pazuda pagriezieni un avareikas.elektriķis saka ka beigts vadības kompis.jāmeklē cits vai var viņus labot?.tc 2001. 3.8"

Noīsināji pagriezienus? Visi pazuda - gan priekšējie, gan aizmugurējie? Drošinātāji veseli?

Jāskatās shēmā un ar multimetru (provlampu), kur tad tie pagriezieni pazūd. Gan jau, ka var salabot. Ja vaina kompī (laikam jau "Body comp."), tad vajag ELEKTRONIĶI, nevis ELEKTRIĶI. Bet varbūt lētāk paņemt no šrota un pārspraust.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

yorenz

114 ziņas

PM

Pazuda gan priekśā,gan aizmugurē.panelī deg un relejs ar stradā.pagriezieniem nav drosinataju kompis par viniem atbild.elektriķis teica esot visu izmeklejis lidz kompim strava aiziet, ara nenakot.tad nu domaju vai vinu var labot vai janem srotq cits?

Atbildēt uz šo ziņu
yorenz

114 ziņas

PM

Pagaidām nēesmu atradis ne tuvākajos şrotos ne e-bay body module.man elektriķis piedāvā apiet viņu un pagriezienus uzlikt uz atsevišķa releja.ko par to domājat?

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

yorenz: "Pagaidām nēesmu atradis ne tuvākajos şrotos ne e-bay body module.man elektriķis piedāvā apiet viņu un pagriezienus uzlikt uz atsevišķa releja.ko par to domājat?"

Kas tev par elektriķi? Pārdaugavā, ir elektriķis Guntis, viņš, ja nemaldos arī labo moduļus. Man bija tieši tāda pati problēma, vienigais vaina bija vados

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

yorenz

114 ziņas

PM

Tādu ieteica madonā.varbūt ir kontakti tam rīgas meistaram?

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Guntis 26 377 929. Man par 70 eur sataisīja šo problēmu. No servisa izņēma sieva, ko tieši sataisīja nezinu, it kā vaina vados.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Pazuda pagriezieni un avārijas signāli
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online