Spriegotajrullis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spriegotajrullis

Lapas: [1]
Spriegotajrullis ( 2773 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Sveikinji manam braucamajam kantajnajam 1995.gada 2,5 turbodizelim izbeidzaas spriegotajrullis siksnai :shock: tagad neladee vairs akji vai jums ir varianti kur es vinju vareetu letaak dabuut jo noteikti TC buus ljoti dargi Ludzu izpalidzat ar variantiem... (velams rigaa)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

ef

34 ziņas

PM

Ej pie virpotāja lai izgatavo.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2004

HB

174 ziņas

PM

Apmaini gultni, nopērkams jebkurā rezerves daļu veikalā! Ja nemaldos, 6303 gultnis, tik neņem pašu lētāko, ja negribi drīz atkal čakarēties. Iesaku SKF firmas ražojumus. Pie reizes otram rullim arī apmaini, viņi abi vienādi. Ja rullis pavisam nokritis un pazudis, šrotā paņem, tik gultni apmaini. Un skrūvējot ievēro, ka tur kreisā vītne! Kluba servisā Ogrē arī vajadzētu būt tiem ruļļiem, pazvani Oskaram.
Vēl pārbaudi spriegotāju, viņš mēdz būt pilns ar dubļiem un nefunkcionēt, vot tam gan jaunam cena pasakaina , arī šrots var līdzēt.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

96-2000g. modeļiem bija vēl stūres pastiprinātājs. Ar iepriekš uzlādētu akumulatoru uzmanīgi braukt var - smaga stūrēšana.
Ja tavējam tā pati siksna griež arī ūdens pumpi, tad gan labāk ne.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm vel tads jautajums, vai es drikstu parvietot savu auto bez taa rulja? (lidz servisam)? taa siksna tikai gjeneratoram??? jeb vel kko darbina?

Atbildēt uz šo ziņu

HB

174 ziņas

PM

Zimbram tāds pats auto kā man. Ir divas siksnas- garākā griež ģeneratoru un ūdenssūkni, īsākā- stūre un kondiška. Tā kā sākumā tika teikts, ka nelādē ģenerators, tad jau arī ūdenspumpis negriežas, vari ierūcināt tikai uz īsu brīdi, ctādi var sanākt problēmas ar galvām, kuras šitam motoram aplam vārīgas uz pārkaršanu. Bez īsās siksnas, tātad bez stūres pastiprinātāja, esmu braucis divas dienas apstākļu spiests, nu bišķi ekstrēms pasākums jau bij, sagriezt līdz galam tikpat kā nevar, un uz vietas, bet uz ceļa var iztikt.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

zimbrs

137 ziņas

PM

Hmm nju ko - rullis nomainiits Aizvedu pie masas draugiem uz forshu servisinju pie rallistiem un man piemekleja kkadu rulli un visu smuki sataisija par cigareshacinju pacinju un energjijas dzerienu jaa bija veel vaina spriegotajaa kursh automatiski regulejas... atvera vinju valjaa un tur bija luzusi atspere - to nomainija un viss smuki Paldies jums liels par padomiem un ieteikumiem

p.s jauns stikls + mainja par 75Ls ir leti? ja taa tad varu ieteikt (riga) man vismaz nomainija par tadu summu uz izskataas jauns pat taa ljipu4ka kur spoguli pielimee nebija noplesta (kantainajiem modeljiem tada summa par jaunakiem - nezinu)

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Spriegotajrullis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online