Nelec Crysler grand voyager 2,4 benzins "97 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec Crysler grand voyager 2,4 benzins "97

Lapas: [1] 2
Nelec Crysler grand voyager 2,4 benzins "97 ( 6248 )
gunta2911

15 ziņas

PM

Esmu izlasījusi gandrīz visas diskusijas - savākusi kaudzēm infas, bet skaidrībā netieku..... Jau rakstīju http://www.uscars.lv forumos par savu auto... Chrysler Grand Voyager 2,4 benzīns 1997, mehāniskā...
Lieta sekojoša - kādu laiku atpakaļ ripinoties brīvgaitā ievēroju, ka mainās tahometra apgriezieni - no 1300 - 2500 - mašīna tā pamatīgi ierēc... Labi, nepievēršam tam uzmanību, bet tas varbūt bija signāls tālāk sekojošajām problēmām. Pagāšnedēļ gribu braukt - nekā! Mašīna "nelec". Startē apm. 30-50 sekundes, bet nekā. Kad dabū ierūkties - tādi sodrēji izskrēja pa izpūtēju!!! + vēl kaut kāda mehāniska skaņa nāca no motora puses --- vārsti??? (nojausma) Ar kaut kādu 5-to reizi dabūju pie dziesmas, bet arī tikai uz neilgu laiku. Kā ieliek pirmajā ātrumā un laiž sajūgu vaļā, tā uzreiz noslāpst. Nav viņam spēka pašam sevi pavikt pat 1 metru.....Lec kā varde- kamēr strādā ar abām kājām - sajūgs-gāze-sajūgs-gāze..... :cry: Mocīju to mašīnu, kamēr izlādējās aķis. Uzlādējām aķi , aizvilkām uz servisu. Tur samainīja benzīna filtru un sveces (tikai nezinu vai arī kvēlsveces tika samainītas) . Sableķojām 92ls. Teica, ka nākošie esot jāmaina svečvadi. Tas viss ok. Atbraucu mājā - viss labi.
P.S. Arī benzīna sūkni (no audi) kāds amatieris sameistarojis bākas ārpusē. (Tas jāmaina nākošais)..
Šorīt gribu braukt - nekā! Tie paši simptomi - rūc (ar kādu 3 reizi, kamēr tas amatieru meistardarbs uzsūknēja degvielu) , bet uz priekšu - ni un ni...

Kas varētu būt - galvas blīve??? Arī tosols ir pazudis apm. 1,5 litri... Mehāniskā skaņa- kāds bīdstienis kaut kur izlīdis..... Vai tomēr pie vainas benzīna sūknis (sameistarotais)??? Kādas idejas?????

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2,4 benzīns 1997

melns lxi

151 ziņas

PM

Man jau liekas ka trūkst degviela ,bet pirms jaukt vajag pārbaudīt spiedienu.Moš bākā sietiņš aizsalis ja autiņš ārā un maz zupas iekšā.Moš vēl sadalītāja vāciņš sit cauri no mitruma ja šitam auto tāds ir.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

gunta2911"]: "
Par kvēlsvecēm neuztraucies - tās jau tikai dīzelim.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gunta2911

15 ziņas

PM

āāā, nu skaidrs par tām kvēlsvecēm... :oops: :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

vksys

359 ziņas

PM

Auto tāds noburts pagadījies.....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

gunta2911

15 ziņas

PM

Nu, jā man jau ar tāda aizdoma, ka pēkšņi visas nesaprotamās vainas lika par sevi manīt.... :? Iešu apkārt ar kadiķa zariņu... izkūpināt tos ļaunos ragainīšus.....

Atbildēt uz šo ziņu

Locis

556 ziņas

PM

Es jau domāju, ka vaina ir tajā benz.sūknī :roll:

Jo manam auto, piemēram, brīvgaitā nevienmērīgi strādāja, bet tad vienu dienu vispār atteica uz benzīnu darboties.
Samainīju sūkni (neAudi ) un tagad pat brīvgaitā labi strādā motors.

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

gunta2911

15 ziņas

PM

Laikam jau tomēr būs tā sameistarotā benzīna sūkņa vaina. Kaut kādā veikalā ( vai šrotā??? ) varot dabūt par 35,- ls. Bāka tika noņemta - iztīrīta.... Tad jau vakarā redzēs, kā mans mašīnīts uzvedīsies... :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec Crysler grand voyager 2,4 benzins "97
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online