loga tiritajs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » loga tiritajs

Lapas: 1 [2] 3
loga tiritajs ( 5804 )
HB

174 ziņas

PM

Vēl viena ideja iešāvās paurī: izborēt caurumu, iegriezt atbilstošu vītni, lai var ieskrūvēt ziežvārstu (nipelis, masļonka) un ar smērējamo spiedi pumpēt iekšā litolu vai ko līdzīgu, ja smēre izpletīsies pa visu diametru, nospiedīs nost ka nemetās, pēc hidrocilindra principa. Tomēr vispirms, protams, ar VD40 vai Hakeri jāsapūš un jāļauj iesūkties. Priekšrocība šim paņēmienam salīdzinājumā ar skrūves skrūvēšanu ir tāda, ka skrūvējot viegli norausies vītne, jo materiāls mīksts un detaļa plāna. Ja vītne nesanāk vismaz 3 - 4 pilni vijumi, liela jēga nebūs. Ziežvārstiem, kā zināms, vītne smalka un koniska, kas šajā gadījumā ir liels pluss.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

melns lxi

151 ziņas

PM

Izkustini kārtīgi to sprostu!Es ar domēju ka ir vaļā novilku ar novilcēju a kad apstijos tad izrādijās ka nav līdz galam attaisīts.Pēctam bij jāurbj asī caurums,jāgriež vītne, jāliek skrūve.Karoč jāčakarējas tākā papēti un izkustini visu vispirms.Un paliec spogulīti apakšā lai labāk redzētu

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

HB"]Vēl: "
shitais man liekas no fantastikas nodaljas
meginashu merceet un lureet damu spogulitii :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

HB

174 ziņas

PM

PASSATizhi"]
shitais:
"
Man gan šādi un līdzīgi nestandarta situāciju tehniskās lietās risināšanas paņēmieni sen vairs nav fantastika. Bet pieredze jau krājas pamazām, un katram jau ir savs radošās izdomas apvārsnis.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tur ir uzgrieznis. un taa pati doma arii jaisteno. tik pievelc stipraak, jo chlices jau ir norautas, delj taas nobiides

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pirms kāda laika ieslēdzu logu tīrītāju, nepamanot, ka vadītāja puses tīrītājs nedaudz piesalis. Tagad strādā nepareizā diapazonā - līdz loga malai nebrauc, bet lejā nobrauc zem pasažiera puses slotiņas.
Laikam jau jāatlaiž slotiņas stiprinājuma lielais uzgrieznis (vai skrūve, neatceros), kas zem vāciņa, un slotiņa jāpārvieto nedaudz uz augšu. Varbūt kādas citas idejas?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Chom

108 ziņas

PM

Ilmars man liekas ka te problemas ar to sloti! Vai bija nepieskruveta tapeic ka izmainit ta stavokli tada veida nereali.Tu pareizi pateici ,tur uzgrieznis,to atskuves u parliksi,tava gadijuma pat nonemeis nav vajadzigs!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Problēma novērsta.
Sloiņa bija tik vaļīga, ka ar roku brīvi varēju pārvietot uz pareizo vietu, tad uzgriezni pievilku ar 15 atslēgu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » loga tiritajs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online