Tek no kārbas eļļa !! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tek no kārbas eļļa !!

Lapas: 1 2 [3]
Tek no kārbas eļļa !! ( 6705 )
rabarbers

99 ziņas

PM

Zuris: "
ja skrūvju pievilkšana nelīdz,pārpako uz svaigu hermētiķi
"

Lai pārpakotu, pusass jāņem laukā? Laikam pareizāk būtu to visu savienot ar eļļas maiņu, jo tāpat tur viss iztecēs ārā, vai ne tā?

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

edgarsm

207 ziņas

PM

Kads puslitrs izteces aptuveni, paliec kannu apakshaa un ielej atpakal

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

ID

847 ziņas

PM

Vai tad puslitrs eļļas jaunas eļļas ir kaut kas tik ekskluzīvs lai būtu jālej atpakaļ vecā, kura tiko nomazgājusi dubļus no korpusa ārā tekot

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Dziļos laukos ATF+4 eļļa jāsagādā laicīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
AMetro

58 ziņas

PM

Dziļos laukos eļļu var dabūt nākamajā dienā pēc pasūtīšanas un ar piegādi līdz durvīm

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

ID

847 ziņas

PM

rabarbers: "Ir noplūde no kārbas, daudz jau tur neiztek, bet ja vajadzētu novērst cik tas nopietni, varbūt kāds zina teikt. Tur kaut kas ir skrūvēts, jo savienojuma vietā redzams ir hermētiķis tur arī sulo. http://content31-foto.inbox.lv/albums/m/martins75u/Dodge-grand-caravan/IMG-3761.sized.jpg?1411418644"

A kā tas posms ņemās nost vispār? Man arī viņš kādreiz tecēja, toreiz man kaut kas tur nesanāca, neatceros kas tieši, bet pilnīgi nost es viņu nenoņēmu, atskrūvēju skrūves, nedaudz pavilku nost no kārbas, iespiedu hermētiķi un pieskrūvēju atpakaļ. Tagad atkal ir mitrs, tek no blīvslēga un iespējams arī no tā savienojuma..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

rabarbers

99 ziņas

PM

ID: "

A kā tas posms ņemās nost vispār? Man arī viņš kādreiz tecēja, toreiz man kaut kas tur nesanāca, neatceros kas tieši, bet pilnīgi nost es viņu nenoņēmu, atskrūvēju skrūves, nedaudz pavilku nost no kārbas, iespiedu hermētiķi un pieskrūvēju atpakaļ. Tagad atkal ir mitrs, tek no blīvslēga un iespējams arī no tā savienojuma.."

Neesmu vēl neko jaucis, arī gribētu zināt kā labāk pārpakot to mezglu. Kārbu jaucēji atsaucaties.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

edgarsm

207 ziņas

PM

Jāizņem pusasi, jāatskrūvē skrūves tam flancim un nedaudz pagrozot iznāk ārā. Tam flancim virsū ir gumijas gradzens, kas to visu blīvē. Labāk uzlikt jaunu, bet man nebija un es arī ar hermētiķi iesmērēju. Vēl jāiesmērē hermētiķi ap pašu blīvslēgu, man nomainot sāka tecēt nevis pie pusass, bet starp korpusu un blīvslēgu. Varbūt korpuss jau pačakarēts, nezinu.
Grūti laikam var ņemties nost dēļ tā, ka reduktora gultnis iet tajā korpusā iekšā, bet saku, man nonāca viegli nost.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Tek no kārbas eļļa !!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online