Bloķējas ritenis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bloķējas ritenis

Lapas: [1]
Bloķējas ritenis ( 5179 )
Edmunds1

125 ziņas

PM

Vajadzīgs padoms. Sorry, ja jau kaut kas līdzīgs ir bijis iepriekš.

Dažas reizes Voyagerim (97.g, 2.5TD) nobloķējas kreisais aizmugurējais ritenis. Nezinu kāpēc.
Tajā laikā nebremzēju. Nekā īpaša. Vienk braucu. Vienīgi liekas , ka grib nobloķēties, pa nelīdzenu ceļu braucot. Vienreiz braucu pa grantētu ceļu, pat nepamanīju, ka nobloķējies. Nobraucu ~ 150m.
Domāju, kaut kas ar bremzēm. Atbloķējas, ja pāris reizes piespiež bremžu pedāli.
Nekādu trokšņu nav. Vienkārši pēkšņi ritens vairs negriežas un viss.
Biju noņēmis trumuli - no skata viss ok. Viss savās vietās, loki nav nodiluši. Saliku atpakaļ. Nobraucu ~ 200 km. Nekas, viss ok. Šodien atkal vienreiz nobloķējās.
Kādas idejas?
Man pāris aizdomas: pirmais, sprūst cilindrītis, otrs - kaut kas ar ABS. Citu - nezinu, kas var būt.
Kādas ir idejas?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

brivmezsh

60 ziņas

PM

Ja aizmugurējais ritenis pabraucot sāk karst tad var būt arī ķīlē bremzes.Pēc braukšanas patausti vai nav stipri karstāks par otru pakaļējo riteni :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

Zuris

1249 ziņas

PM

Vai tavam auto pie aizmugures tilta nav bremžu regulators ar sviru,regulē bremžu spēku atkarībā no kravas smaguma-iespējamais vainīgais.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Locis

556 ziņas

PM

Man vienu reizi arī tāds gadījums bija (apm.pēc nedēļas kad iegādājos DC)
Noķīlēja labais aizmugures rats, un es dabūju turpat jaukt vaļā, jo vispār nevarēja pabraukt. Trumuli ar dauzīšanu tik varēja nost dabūt.
Labi, ka pie mājas :wink:
Un toreiz tā arī nesapratu, no kā, ja nu vienīgi visi mehānismi pie lokiem bija galīgi sarūsējuši.
Iztīrīju visu, saeļļoju kustīgās detaļas - un vēl tagad braucu, nav vairs atkārtojusies rata ķīlēšana :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Bloķējas ritenis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online