siltums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » siltums

Lapas: 1 2 [3]
siltums ( 6553 )
Dugass

1 ziņas

PM

Njaa... es vakar meegjinaaju tikt liidz pečkas radiatoram. Kad biju gandriiz visu paneli nojaucis un starp benkjiem jau meetaajaas pamatiiga kaudziite ar skruuveem, bet pechka veel ne tuvu nebija redzama, zvaniiju zinoshiem cilveekiem, kas pateica, ka mana iecere esot pilniigi bezceriiga!!!
Ieteica skalot.
Bet peec ieprieksheejaas pieredzes varu teikt, ka tas radiators parasti ir aizaudzis taa, ka tur nekaada skaloshana neliidzees. Bija man jau shitaada probleeminja ar Fiestu. Es pat to Fiestu leeti dabuuju, jo iipashnieks beedaajaas, ka auksti esot un autonomo likt naudinjas nau. A izraadiijaas, ka vajag radiatoru izjaukt un izmazgaat mehaaniski! Un bija Fiestaa TAADA tashkenta, ka maz nelikaas. Tad vecais iipashnieks beedaajaas veel vairaak!
Taa, ka tagad meegjinaashu skalot, bet domaaju, ka tas nepaliidzees.

Atbildēt uz šo ziņu

Dugass, CV 95, 2.5TD :)

Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu manaa gadiijumaa skaloshana, diemzheel, nepaliidzeeja ...
BET! cik es saaku saprast lieta ir sekojoshaa:
dzeseeshanas shkjidruma shljaukas kas naak/aiziet uz pechku, sadala savu siltumu ar gaazes reduktoru. sakaraa ar to ka dzherim pechka ir noziedziigi mazinja tad shkjidrumam pretestiiba mazaaka pluustot cauri reduktoram. tas arii viss. mani noveerojumi ir taadi ka trubas pie pechkas ir aukstas saliidzinot pie reduktora karstas. lai paarliecinaatos ka nemaldos ir doma aiztaisiit reduktora shljaukas ciet un paaru dienas pabraukt ar benzhu. tad jau redzees ...
P.S. sorre par komatiem, nav daudz laika, jaaskrien.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Esu pamanijis Ka citiem gāzes reuktors ir novietots augstāk,varbūt tas rada vajadzīgo pretestību. Skalošana nepalīdz ja ir lieti(bērti) pretsūces līdzekļi jo sālsskābe viņus neņem. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

MrIks

20 ziņas

PM

Man ar ir nācies sastapties ar šo "krāsns problēmu", bet atrisinājās ar skalošanu mājas apstākļos. Motortelpā atvieno abas cautules, kas iet uz priekšējo krāsni un izskalo to abos virzienos ar parastu pumpi, tikai gaisa vietā ūdens... Un rezultātā viss strādā! Auto arī ir gāzes iekārta. Savdabīgi ir tas, ka aizmugures apsildes radiators ir strādājis vienmēr...

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L

papajs

5 ziņas

PM

es doma ka savam vojageram esmu atrisinais siltuma problemu mana gadijuma nav svarigi ar gazi vai bez

Atbildēt uz šo ziņu

3,3 v6 92g vecais bet labais68

mims

129 ziņas

PM

papajs"]es: "

Padalies!

P.S. Jums gan labi, divas pečkas, man tikai viena! :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » siltums