check engine P1491 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » check engine P1491

Lapas: [1]
check engine P1491 ( 3098 )
Markuss2009

11 ziņas

PM

sveicinati! cik es sapratu kautkas ar ķēdi kas vada radiatora ventilatoru,bet divaini ka tas notika kad pilnigi nosedas akumulators(varbut sakritiba)Kas var kaut ko ieteikt?Un kur meklet?Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 2001,3.8, LPG-4paaudze

Markuss2009

11 ziņas

PM

Es jau nebiju domajis par mehanisko ķedi,releijs var but,bet man dignostika pateica ka tads releis manam autinjam nav.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vai tik ventilators nav elektriskais? Varbūt kaut kas slikts ar releju vai drošinātāju. Kaut kas līdzīgs http://wiki.answers.com/Q/What_is_check ... e_ram_1500 .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

andrejsje

192 ziņas

PM

tas nav vemtilātors,P1491 elektromagnētiskais vārsts bākas tvaiku pārstradei, ķēdes pārāvums. kautkā tā.(elektro ķēde) vārsts atrodas kreisā pusē zem stūres mehanisma no mašīnas apakšas.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Markuss2009"]Es: "Ir .tikai ne kā parasts relejs,bet elektroniska releja veidā,ar adatveida dzeses radiatoru,piekniedēts pie priekšējā bampera balkas,izņemot šof. puses lukturi-ieraudzīsi,atgādina ezi.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Markuss2009

11 ziņas

PM

Atgriežos pie vecās tēmas.Kādam vispār bija tāda problēma?Un kādi ir varianti?Jauns relejs maksā ~59Ls.Varbūt piemeties zaļais?Paldies par atbildēm

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » check engine P1491
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online