Akumulators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Akumulators

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Akumulators ( 14752 )
Andrejs Si

208 ziņas

PM

garfilds182"]Razojums: "

Nu nezinu par tiem oriģināliem, manam vēl rūpnīcā liktais aķis stāv, tur gan nekāda Optimas nav, virsū rakstīts Mopar. Tā Optima nav gadījumā no Optima līnijas Maximā? Pie reizes, varbūt paskaidrosi man ar ko atšķiras parastais akamulators no "Voyager īpašā"

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

garfilds182

560 ziņas

PM

Tiesi ta IlmarsG! Tads pats. Un orginalais ari bija Optima razojums ar uzrakstu Mopar.
Ir ir Maximas razojums! Maxima tacu labakais veicis pasaule.
Nu es jau nerakstiju,ka tas ir Voyager ipasais akitis,bet gan,ka tas ir speciali paredzets. Es nezinu ar ko atskiras. Noteikti ar jaudu,jo nevienas paraistais,tadu adevi nevar dot,ka sarminieks.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja pareizi sapratu, Mopar iepērk Optima akumulatorus un marķē ar savu zīmolu.
Uz vecā kaut kur sīkiem burtiem palicis "Optima" vai vizuāli pārāk līdzīgs?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Ranger

181 ziņas

PM

Sveika tauta!
Man ik pa laikam patīk muzonu autiņā paklausīties ir arī subis. Nepatīk tas ka aķītis parasti pietiek tik nepilnai stundai (yuasa 75Ah 650A) aķis tākā ir normāli uzlādēts rāda 12.5V,bet pēc 1h klausīšanās pat maģis izslēdzas.
Varbūt vajag niknāku aķi? Kāds ir lielākais, kur ģenerātors normāli spēs lādēt?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

Ranger: "Sveika tauta!
Man ik pa laikam patīk muzonu autiņā paklausīties ir arī subis. Nepatīk tas ka aķītis parasti pietiek tik nepilnai stundai (yuasa 75Ah 650A) aķis tākā ir normāli uzlādēts rāda 12.5V,bet pēc 1h klausīšanās pat maģis izslēdzas.
Varbūt vajag niknāku aķi? Kāds ir lielākais, kur ģenerātors normāli spēs lādēt?
"

Kas tur par muzonu, ausis vēl dzīvas? Vai nu tev pārāk jaudīgs muzons, vai aķis sūdīgs un ilgi netur. Ja tiešām pie laba aķa tur stundu, tad pie divreiz ietilpīgāka būs tikai 2h, diez vai tas atrisinās problēmu.

Man arī ir subis un ar parasto jauno aķi klausos kaut pusdienu vidējā skaļumā. Man mašīnā voltmetrs un zemāk par 12v spriegumu nenolaižu, lai nečakarētu aķi.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Ranger

181 ziņas

PM

Oriģināls infinity 10 + subis,nu klausos tā diezgan skaļi.
Kāds tev aķis?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Kas tur par muzonu, ausis vēl dzīvas? Vai nu tev pārāk jaudīgs muzons, vai aķis sūdīgs un ilgi netur. Ja tiešām pie laba aķa tur stundu, tad pie divreiz ietilpīgāka būs tikai 2h, diez vai tas atrisinās problēmu.

Man arī ir subis un ar parasto jauno aķi klausos kaut pusdienu vidējā skaļumā. Man mašīnā voltmetrs un zemāk par 12v spriegumu nenolaižu, lai nečakarētu aķi."

parastajam aķim viss kas zem 12.5 ir kaitīgi.

http://www.sxemotehnika.ru/images/stories/vypusk-2/napryazhenie-xx.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

Ranger: "Oriģināls infinity 10 + subis,nu klausos tā diezgan skaļi.
Kāds tev aķis?
"

Aķis man ir deta power 75ah laikam. Kā tu to subi pieslēdzi oriģinālajam infinity? Nepaņēmi gadījumā barošanu subim no aizmugurējās tumbas?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Akumulators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online