Nelec » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3
Nelec ( 5690 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

munds"]Nezinu,: "
problema ir tikai ziemaa, gan jau eiropas dizelim ir cits gena. un diizelim atkriit daudz rijiigu pateretaju. zhelejnieks ir labs, bet sezhas taa pat kaa kalcijs-svins

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

munds

477 ziņas

PM

Nezinu, manējam slēdz, ko gribi, spriegums virs 14v arī brīvgaitā, kaut gan patiesībā dīzelim to strāvu daudz nevajag( kantainajam) un arī saslēgt nav daudz ko, ekstru maz Piebildīšu gan, ka aķis iekšā Optima želejnieks.Nosēdināt šito pagrūti.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Kurbis

13 ziņas

PM

Paldies par padomiem!
Ja pieredzējuši vīri saka ka aķis, tad es nestrīdos.
Parīt būs brīvāks brīdis, tad arī skatīšos kas ar to batereju īsti ir!
Tiešām paldies visiem par idejām! :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 3.8AWD 1998

Andrejs Si

208 ziņas

PM

Interneta plašumos uzraku šādu uzparikti
http://www.elit-cap.com/files/rus/start.htm
Teorētiski ar viņas palīdzību motoru var palaist pat ar divām plakanajām batarejām

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

kasikss

61 ziņas

PM

Man ar bij labs aķis,bet iznīka pēkšņi ,trīs dienu laikā :shock: . Defekts-īssavienojums (saira plate) vienā no akumulatora bankām (pašizlāde)...
Padoms- nepērciet tos lētākos!

Atbildēt uz šo ziņu

CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Īssavienojumiem patīk pazemināts elektrolīta līmenis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

garfilds182

560 ziņas

PM

Man arī bija līdzīga bēda.Tikai manu sārminieku izēda pusotras stundas laikā,ka nemetas.Tās pusotras stundas laikā mašīnā dega salona apgaismojums.Nedomāju,ka tik ātri var izēst sārmu aķīti ar salona apgaismojumu.
Kad vajadzēja pielaist,tad sākās brīnumi.Lampiņas iemirgojās,spidometrs un tahometrs pēkšņi līdz galam aiziet un tušš.Viss izdziest.Kad mēģinājām ar vadiem pielaist,pat tad 15 min gaidijām,lai aķis spētu pagriest motoru.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Kurbis

13 ziņas

PM

Eh, šodien ar nesanaks, bet tad rit pa dienu 100% ķeršos klāt.
Jautājums - vai akumulatoru ņemt nost vai lādēt neņemot laukā. Tāds jautājums tādēļ, ka neesmu drošs, ka, izņemtot to aķi ārā pēc uzlādēšanas un ielikšanas atpakaļ nav problēmas ar signalizāciju (kodi vai kas tamlīdzīgs...radio kodu gan es zinu) virsū stāv oriģinālā signalizācija. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 3.8AWD 1998

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online