Diožu gaismas līnijas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Diožu gaismas līnijas

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Diožu gaismas līnijas ( 15317 )
borisss

181 ziņas

PM

njā savādāki mums tie paneļi ir .
Jo man tur rāda kvēlsveces , ja tagad nemaldos , dīzeļdegvielas , un vēl tādu kā degvielas tika ar lāsītēm?

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Nu es klimatu izslēdzu reti.Kā jau teicu pastāvīgi ieslēgts.Pat noslāpējot neslēdzu ārā.
Jā man arī pēc noslāpēšanas autonomka rūc kādu laiciņu.
Reku būs bilde no mana paneļa.Apvilktā ir tā lampiņa.
http://pic2.fotki.lv/photos2/6/W0002552/000255129/000025512883_%23_2_%23_garfilds182.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

garfilds182

560 ziņas

PM

Savādāks? :shock:
Gribētos ta kā redzēt.Varbūt vari noķert tādu momentu kā es iemaukt šeit bildīti?

Atbildēt uz šo ziņu

garfilds182

560 ziņas

PM

Nedaudz atšķiras lampiņu izvietojums.Interesanti kāpēc tev nav autonomkas lampačkas?Un pate mērinstrumentu paneļa ciparnīca nedaudz savādāka.
Vot man tev jautājums borisss.Kā tev ar pielaišanu aukstos un siltos laikapstākļos?Tad vēl kādas tev izplūdes gāzes aukstam,kas nostāvējis sutku pielaižot?
Man ir pielaižot aukstu no rīta ir zilas izplūdes gāzes,bet tās uz ļoti ļoti īsu laiku.Pēc tam vairs nenāk nekādas un arī pielaižot vēlāk nekādas nenāk.
Ar pielekšanu mans džeris ir ļoti kaprīzs.Citreiz uz pirmo apgriezienu,citrezi japagriež ilgāk.Citreiz pat uz pirmo nepielec,bet tas ir tikai ja āra ir vismaz -10 grādi.Bet pie -20 uz pirmo.

Atbildēt uz šo ziņu

borisss

181 ziņas

PM

http://foto.inbox.lv/briedis38/voyager

Man kaut kā nesanāk ielikt to bildi bet ja nu vari atvērt tad tāds

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Vot es ar nezinu par to autonomkas lampiņu, es nekad nebūtu zinājis ka tāda ir vsp

Man ar pielaišanu bija problēmas, mainīju kvēlsveces nekas nemainījās (nomainīju gan tikai 2, jo citām netiek klāt) , Beigās kvēlsveču releju un viss ok, aukstumā nav problēmu, kad pielaiž ja sutku stāvējis ir drusku arī tas zilais dūmelis, bet tiešām uz īsu laiku, un pēc tam nekādu vainu , Lec man gan ar pirmo itkā tagad, nezinu, gribētu nomainīt tās pārējās kvēlsveces, bet vienai tad jāņem ģenerators nost un otrai , laikam truba kas iet uz eļļas radiatoru

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

A moš tā lampačka ir izdegusi tev? Tev vajadzētu palūrēt panelī vai tev vispār ir tāda lampačkas vieta.
Ar izplūdes gāzem mums vienādi.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kvēlsveces sildat ilgāk kā vasarā? Vismaz līdz 2001g. modelim mīnusos vajag ilgāk sildīt. Vasarā var starteri griezt uzreiz pēc kvēlsveču lampiņas izdzišanas, ziemā vajag gaidīt līdz noklikšķ kvēlsveču relejs.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Diožu gaismas līnijas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online