Diožu gaismas līnijas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Diožu gaismas līnijas

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Diožu gaismas līnijas ( 15310 )
garfilds182

560 ziņas

PM

Interesanti gan IlmarsG! tieši visvairāk esmu dzirdējis sūdzības par tava gada gājuma ādas voyager slikto ādas kvalitāti,bet katram ir savādāk.Tā pat kā nav divu vienādu voyager un pat neskan vienādi.Tā kā katrs voyager ir orģināls.
Tev taču jābūt 3 joslu klimats,autonomka ne?Nu man abi ir izņemot man ir 2 josli klimats.Kas ta pa vainu kondiškai?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Neesmu speciālists ādas kvalitātē. Āda diezgan cieta, apsēžoties iespiežas maz, līdz ar to netraucē mugurai ventilēties.
Vadītāja sēdeklim ādas virsma diezgan nodilusi un, izskatās, ka nedaudz piekrāsota ar kādu speciālu ādas krāsu. Stūre gan nodilusi diezgan maz, ja salīdzina ar "mazāka nobraukuma" ss.lv eksemplāriem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

3 joslu ir kā? man ir tikai divu joslu šoferim un pasažieriem , Kondiškai ,tagad pēc avārijas vaina radiatorā un arī laikam jāuzpilda jo arī pirms tam nestrādāja , radiators laikam kaut kur ap 200 ls maksā , drusku par dārgu. Var iztikt
Un autonomka man ir , a laikam viņu atslēgt nemaz nevar ne? tad pečkas nebūs vsp ?

Vot man ar to stūri ir kā ir nobraukums jau ir pāri 200 000 km un stūrei augša nodilusi un palikusi drusku asa, vairs nav beišīgais apšuvums bet spīd cauri melns

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Laikam gan goldie.
3 joslu klimats ir tad,kad pūš arī no griestiem un pie klimata ir trešais kloķītis.(tādi kādi tev ir 2 pašlaik)
Vai autonomku var atslēgt es toč nezinu,bet kamēr es neēsmu ieslēdzis klimatu,tikmēr arī autonomka neslēdzas iekšā,tāpēc man klimats strādā pastāvīgi.Bet kad motors sasniedzis ideālo tem. tad gan izslēdzas.
Nu ir cena radiatoram!Tā noteikti ir jaunam radiātoram cena. A lietotu neēsi meklējis?
Rīgā ir labs voyager šrots Akmens ielā.

Atbildēt uz šo ziņu

goldie

81 ziņas

PM

Džeki - Jūs jau esat kaut kā tālu no tēmas aizgājuši! 8)

Atbildēt uz šo ziņu

AUDI A4 AVANT 1,9TDI - 5l/100km

borisss

181 ziņas

PM

Njā esam gan drusku , jāuztaisa jauna diskusija

A kā var zināt ka izslēdzas? man jau liekas ka nekad neizslēdzas , Lietotu neesmu gan meklējis, riskanti jau ar to lietoto ir , nevar zināt , esmu tur bijis , bet viņiem jau laikam nāk no usa tie voyageri tapēc benzīnieki vien , man šķiet, un dīzelim man šķiet ka atšķira arī kondiškas ventilators

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

A ss.lv esi meklējis?Njā lietotu ir kā ir pirkt.Kaķis maisā.
Ar to aunomku ir tā.Tev panelī ir autonomkas lampačka,kas deg,kad viņa strādā,bet kad izlsēdzas tad izdziest.Vai arī pamēģini,kad motors kārtīgi uzsilis izslēgt un ieslēgt klimatu.Ja ar pirmo neizslēdzas autonomka,tad pamēģini velreiz.
Bet tagad ,kad ir mīnusi man autonomka neizslēdzas vispār.Vasarā attiecīgi neslēdzas iekšā.
Tev autonomka slēdzoties iekšā arī tā dombji dūc un pēc tam kā ventilātors ar turbinas sajaukumu skan,bet klusu?

Atbildēt uz šo ziņu

borisss

181 ziņas

PM

ss.lv neesmu meklējis

Man nekāda lampiņa nedeg, tev deg? Nu ma ir tā lai vsp klimats darboties ir jāieslēdz power poga uz klimta, un to ieslēdzot man autonomā ieslēdzas, ja liek uz silto gaisu , un strādā viņa vienmēr , jo arī kad noslāpē kaut vai ilgi braukts ,tad viņa laikam sadedzina vēl to iepumpēto degvielu kādu 1 min.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Diožu gaismas līnijas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online