Diožu gaismas līnijas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Diožu gaismas līnijas

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
Diožu gaismas līnijas ( 15316 )
garfilds182

560 ziņas

PM

Kaķītis ir atpakaļ!
Bet tev jau borisss arī ir šahtiņas mazas,kur varētu ielikt LED.Mušķērāju nopikru pie LJM style Rīga pa 40 Ls.
Manam voyager ir SE komplektācija,kas nemaz neatbilst pēc tā kā viņš ir nokomplektēts.Arī pēc ārpuses-LIMITED emblēma virs nr. zīmes aizmugurē un priekšējā restes hroma stīpiņas ka LIMITED,kas nemaz nelīdzinās SE komplektācijai.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

borisss

181 ziņas

PM

Nju ir jau itkā šahtiņas , paskatīšos kā tev sanāks tad es ar kaut ko domāšu

A kur tu savu pirki? man jau ar izskatās tev tāds krutais , nevis se , nav lukturu apmazgātāji tikai, man bija , bet nu vairs nav , jo sasitu purnu un tie bija salauzti un atpakaļ neuzliku , bet nu viņi neko tā īsti nedod tā pat. Man ir limited, tikai gribētos ielikt kādu foršāku izklaides sistēmu , kādus teļukus vai ko tādu

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

Es savējo pirku pirms diviem gadiem jaunu TC Motors jeb Chrysler centrā.Par lukturu apmazgātājiem neēsmu dzirdējis labas atsauksmes izņemot,kam klāt ir vēl slotiņas.Nu man lai būtu LIMTED ir vajadzīgs-CD čeņdžeris,ādas beņķi ar atmiņu un apsildi un el. regulējami,kastīte starp priekšējiem beņķiem,el sānu druvis un bagāžnieks,griestu garā konsole.Lūk tik vien.Ādu neņēmu jo nav kvalitātes.Uz pavasara pusi gribu sev krutus hromētus litakus vēl uzlikt un uz sāniem uzlīmēt ar hromētiem burtiem VOYAGER.Ja atliks vēl finansi tad ielikšu CD čeņdžeri un kastīti starp beņķiem.Un vēl no Polijas pasūtīt tūnētos lukturus,kā arī ielikt lampačkas buferos.Tie arī ir mani mērķi.
Vai bišku aizrāvos!!!!
Ja ir velme pameklē forumā tēmu Koka apdare.Es savējam pasūtiju no Anglijs pilno koka imitācijas apdari.
Par izklaides sistēmu es sen jau domāju.It īpaši par DVD ar iebūvētu TV pie grieztiem.
Jā,borisss no kuras puses tu esi?

Atbildēt uz šo ziņu

borisss

181 ziņas

PM

Es no pierīgas , drusku aiz mārupes ja zini kur tas ir
Man ir ādas beņki elektriski regulējas tikai šofera gan , atmiņas nav , cd čeņdžeris ir, apsilde arī, Vot tā garā konsole man gan nav , arī limited atšķirās kaut kāda komplektācija? Man starp priekšējiem beņķiem nav kastītes jo ir ātrumkloķis

Nu es par ādas kvalitāti vsp nesūdzos ir tīri ok , Jā ļitakus arī jaunus man prasās, jo ir orģinālie hromētie, bet lv sāls darījis ir savu un tas hroms jau lobās nost

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

garfilds182"]Es: " čendžers joprojām nopērkams-100ls t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

garfilds182

560 ziņas

PM

Apmēram zinu,kur tas ir.Visi LIMITED nav vienādas komplektācija.Vienam vairāk citam mazāk.
Nu ja,tev takš manuālais dīzelis,tāpēc arī kastītes nebūs ungarā grieztu konsole arī tev nebūs,jo tā nāca no 2005 g. voyager LIMITED,bet ne arī visiem.
Tev vasarā no ādas beņķiem nepaliek slapja mugura un pēcpuse.
Par litakiem es domāju,ka jāliek tikai vasaras sezonā.Pa ziemu ar parastajiem.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man arī ādas sēdekļi, nedaudz esmu pārsteigts, bet pēcpuse un mugura nesvīst. Laikam sēdekļa šuves pietiekami dziļas, lai ventilētos. Vienīgi vasaras saulē uzkarst.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

Mugura drusku svīst gan vasarā ... , bet ja būtu kondicienieris(nu strādātu) , tad jau ka nesvīstu

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Diožu gaismas līnijas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online