HELP! Sasalis logu šķidrums! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » HELP! Sasalis logu šķidrums!

Lapas: [1] 2
HELP! Sasalis logu šķidrums! ( 5876 )
drumer

52 ziņas

PM

Sveiki, un laimīgu Jauno gadu
Ar jaunā gada saliem sasala arī mans logu šķidrums ar visu pievienoto koncentrātu klāt
Vai kāds nevar pateikt kā to ledu no tā bačoka dabūt ārā?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 97 3,3L
http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002155/000215423/000021542271_%23_2_%23_valdis_g.jpg

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man pagājušgad arī sasala Pilots logu šķidrums+ ūdens. Nopirku tā paša Pilots koncentrātu (kuru jāšķaida pat lai dabūtu -30C), siltā ūdenī sasildīju visu pudeli, tīru uzlēju virsū un atkusa. Par laimi nekas nebija saplēsts.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Locis

556 ziņas

PM

Man tas pac!
Jau pielēju klāt ziemas koncentrātu, bet laikam vajag kkur siltumā tikt, jo pagaidām nav atkusis.. http://lost-forum.com/images/smilies/ponder.gif

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

melns lxi

151 ziņas

PM

Reiz pūtām ar fēnu iekšā gaisu kamēr atkusa.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nav iegas no tiem koncentratiem. vaig liet gatavu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ikaika

51 ziņas

PM

Man šķidrums bačokā nesasala, bet aizsala caurumiņi, pa kuru šķidrums tek laukā. Tā lūk nomocijos divas dienas logu tīrot gandrīz pie katras sarkanās gaismas ar sniegu :roll: , bet labs kas labi beidzās, ar karstu ūdeni un gaisa spiedienu dabuju vaļā.
Ko varētu iesākt lai šāds brīnums neatkārtotos.? :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

acid|burn

151 ziņas

PM

aizbrauc uz kādu moiku, paņem pilno mazgāšanas komplektu, t.i. salonu un virsbūvi, un tikmēr ar otru pusīti paēd blakus esošajā restorānā vakariņas/pusdienas. Atkusīs, ja nē, tad palūdz, lai džeki pēc tam tieši uz bačoka papūš ar karcheri virsū. Pirmkārt moikā silts, otrkārt būs tīrs salons, treškārt tas ir ilgi un ceturtākrt vai nu Mitax auto Imantā pie maximas vai Enri, vai jaunā moika pie Spices.. t.i. ja esi rīdzenieks.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

Locis

556 ziņas

PM

Vakar sievai noņēmu fēnu, un garāžā stundas laikā atkausēju !!!

Nu ir iekšā ziemas šķidrums un viss OKi! (tik aizmugures logam palika aizsalis, jo šļauciņa ciet)

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » HELP! Sasalis logu šķidrums!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online