Braucot raustas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Braucot raustas

Lapas: 1 2 3 [4]
Braucot raustas ( 7198 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Balts dūms pēc piedarbināšanas salā ir normāls 1) tā ir aukstā motorā līdz galam nesadegusī dīzeļdegviela, 2) iztvaikojis ūdens kondensāts no izpūtēja.
Zils gan varētu norādīt uz motoreļļas sadegšanu cilindros. Daži saka, ka tas pie iedarbināšanas arī normāli. Pameklē forumā, Garfilds jau ilgāku laiku savējam CRD to lietu pēta.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

vesais

58 ziņas

PM

Sveiki vēlreiz!!!!
Nedaudz noskaidroju, atvedu vienu servisa veci, pielaidu un pēc brīža tā skaņa parādās un pazūd, atkal parādās un pazūd. Vārdus sakot stūrespastiprinātāja un kondiškas sūknī varētu būt vaina, ka ir izdilis gultnis.
ilgāku laiku nebiju skatījis to stūres pastiprinātāju eļļas līmeni, bija zem min, kā arī kondiška ir tukša, tā rezultātā domāju ka to troksni tais tas pastiprinātājs.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 98 2.5TD LE

cesars

141 ziņas

PM

Man tāda metāliska skaņa ir ik rītu kādas sekundes 10, kad tempratūra laukā ir zem +3 grādiem, Man teica it kā tie esot bīdstieņi, kuriem neesot pietiekam eļļošana. Man ieteica ieliet sintētisko eļļu tad pazudīšot, tuvākajā laikā eļļa jāmaina, tā kā rezultātu redzēs...

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Chom

108 ziņas

PM

Atver kapotu un paklausies nokurienes nak ta skanja. Vis drizak no varstiem.No veca eļa kompensatori nestrada ta ka vajag!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

cesars

141 ziņas

PM

nav jau tik veca tā eļļa... , vienmēr cenšos nomainīt starp 8 un 10k kilometriem. Jo tas tak nav darbietilpīgs process... un mainu vienmēr pats, jo servisā izsūc eļļu no augšas, a kartera vākā sakrājas visas padibenes un biezumi. Pašam mainot tie iztek laukā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Chom

108 ziņas

PM

Saņemu saveju mašinu no remonta! Galvas remonts Lietuva 95Ls,meistera darbs 100Ls!Plus blives un atsperes varstiem!Vairak ne raustas,nezud antifrizs un nav metaliska skanja(tas bija no salauztam atsperem)!Izradas ka vacietis konkreti parkarseis dzineju!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Braucot raustas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online