Pecka :) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pecka :)

Lapas: 1 [2] 3 4
Pecka :) ( 7392 )
melns lxi

151 ziņas

PM

Zimbrs moš radiators nau ciet bet neveras šīberis ciet-vaļā.Kantainam tā bij,timerējot radio bij šlaucina vai trosīte sačakarēta.

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

Hmmm tai trosiitei man bija vaina - tao es tagad rauju ar roku jo bail kko dariit vinjai ja man ar taam troseem kkaa parasti neiet termostats - nomainiits maksaaja kkadi 54Ls Rigaa (autogrosaa) bet dabuuju ar lielaam atlaideem - ja nemaldos 35Ls... hmmm nopirku kkadu skalotaaju - izskaloju kaadas 4 reizes.... drusku siltaaks palika bet nu nez bez jakas nevar sedeet busaa hmmm baigi negribeetos mainiit to peckas radiatoru, jo pagaishreiz kad jaucu araa visu paneli - taa arii entiku lidz peckai tik netishaam sanaaca uzsist ar skruvgriezi stiklaa un tas tagad ieplaisaajis

p.s ja kaads vareetu paraadiit kaa vinsh jaucas - noteikti izjauktu velreiz nomainiitu radiatoru, iztiritu ventilatoru jo tur kkas iekritis... un kko ar taam trubaam dariitu, jo baisi smird peec spragonjaam un tad vareetu pectam taisiit talaak aizmugurejo ritosho dalju tur man laikam ar psc, jo kkas baisi klab vienaa pusee...

p.s.s bralis es shinii forumaa ieprieksh esmu izlasiijis visu rakstus saistibaa ar pecku, jo dazhreiz taa ir vieglaak, nekaa gaidiit, ka kads atbild hmm istenibaa izsmeljoshi teksti paldies

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

tiger

60 ziņas

PM

Nu es pedeja laikā lielu daļu detaļu sūtu no E-bay.Atnāca gan jauna motora galva
pilnā komplektā ar sadali,gan stūres reika.Pat ar visām muitām cipars bija krietni
simpātiskāks kā pie mums.Pie tam tagad no 1.decembra trešo valstu(kas nav ES) sūtījumiem lidz 150eur vairs nav ievedmutas un PVN,ar nosacījumu,ka sūtītājs ir internetveikals(ne privātpersona)
Vajag apskatīties manuāliīkā noteiktais loriņs pareizi angliski saucas un pameklēt,lielākoties viss ir atrodams.Protams ir arī dažas lietas kas pie mums
ir lētākas(piem temperatūras devēju lietotu var nopirkt pa 5-10ls),no Ebay
jāreķinās ar 30$). Tā ka jebkurai lietai jāveic vispirms cenu izpēte pie mums
un USA.

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

hmm termostats man bija jamaina, jo vinsh dzeseeja caur lielo radiatoru . karo4 temperatura vispaar nekaapa... hmmm man bralim ir voyageris 1991.gada bt benzins un vinjam cik atceros bija ljoti karsts una tri uzsila.... p.s kur var nopirkt peckas radiatoru un cik orientejoshi vinsh maksaajas? jo TC droshvien buus ljoti dargi un pec pasutijuma

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

tiger

60 ziņas

PM

Nu vispar jau gan jaajauta forumaa ,vai isajam kantainajam(kam nav pecka ari aizmugurē) kādam vispār izcili silda.Man pašam ar nekāds pārākais Taškents nav .JA ārā līdz -5,ok -tad jau pēc 30-40km,jāgriez siltums klapans nedaudz ciet.Bet kad arā bij-15,tad arī pēc 70km tomēr labāk braucās ar cepuri un cimdiem,lai arī
logi protams visi atkusa.Termostatu vispār ir jēga mainīt tikai gadījumā ,ja dzinēja temeperatūru nevar dabūt augšā.Ja dzinēja temp. rāda normālu,tad termostata maiņa nedod itin neko.Es arī uz ziemu aizsedzu radiatoram priekšu par 2/3,ātrāk uzsilst. faktiski vajadzētu starp radiatora apakšu un tilta balku uzkombinēt kādu aizsargu,lai nerauj aukstumu un arī sāli uz motora virsū,noteikti palikti arī
pečka siltāka.Var jau būt ka pats pečkas tradiators ir biezsienu konstrukcijas,tad uz brīnumiem var necerēt,līdzīgi kā padomju laika Moskvičam varēja izstiepties
taisni-riktīgu siltumu dabūt nevarēja,kamēr neiekombinēja Žiguļa pečkas radiatoru.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

tiger"]Nu: "Ir man īsais, kantainais, un par siltumu nesūdzos, pie20 grādiem nu nemaz cepuri un cimdus nevajag.Ja dzinēja temperatūra ir normāla, pečkas radiators laiž cauri gan šķidrumu, gan gaisu, tad vēl viens iemesls aukstumam ir tas, ka daļa aukstā gaisa iet garām radiatoriņam, bija man tā, bet ne ar vojadzeri, nopakoju pečkas radiatoru pa perimetru pečkas korpusā, un palika silti.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

borisss

181 ziņas

PM

Kas varētu būt man pa vainu, ka pečka negrib dod riktīgi siltu ir autonomā, 2002 gada 2.5crd motors, termostats ir mainīts , temperetūra man stāv tā ap pusi, drusku zem , Skalot?

Atbildēt uz šo ziņu
kasikss

61 ziņas

PM

Man ar īsais,kantainais,atģērbjos pēc 5-10 min.Nu nav jau nekāda Taškenta,jo ir jau salons,kam vējoties.Pārsvarā ,pēc kāda braukšanas laika nākas griezt nost karstumu :oops: .Aizmugurē gan neesot tik silti-tā runā pasažieri...

Atbildēt uz šo ziņu

CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Pecka :)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online