Pecka :) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pecka :)

Lapas: 1 2 [3] 4
Pecka :) ( 7391 )
melns lxi

151 ziņas

PM

OK,neiedomājos betnu aizmugures logiem ar tecēšanu tecēja.Alīmenis bačokā ir normā.

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Ja nav bail, palūkā pēc garšas to svīdumu. ja saldens pēc garšas, tad tas būs tosols, kurš kkur tvaiko, un sviedrē logus. (tā mēdz būt)
Otrs variants ir pečkas filtrs, bet tava gada autiņam laikam nav :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

melns lxi

151 ziņas

PM

Man te nesen šāda kaite-autiņš kad uzsilst sāk svīst logi ciet,abi ventilatori uz pilnu bet knapi priekšējo dabū vaļā.Stundu nobraucu un nekā,karstums pietiekoš nāk.Moš kādi varianti,ieteikumi?

Atbildēt uz šo ziņu
melns lxi

151 ziņas

PM

Klape strādā ,bij noņēmis apakšā vāku un apstijos.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Iespējams nepārslēzas režīms-ņemt gaisu no āra vai iekš salona,palaid ventilatoru uz max apgriezieniem un paklausies vai rauj gaisu no āra-pie priekšējām slotām,ja neņem āra gaisu,svīst pa nopietno.Ja 01-08gads-parbaudīt salona gaisa filtru,vai nav aizaudzis.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Locis

556 ziņas

PM

Kkur te forumā biju lasījis iepriekš, ka aizmugures pečkas radiatoram ir (laikam) alumīnija pievadi/trubiņas, un tās plīstot pušu...
Bet ja jau līmenis nekrītās, tad HVZ :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

samaris

31 ziņas

PM

Man te nesen šāda kaite-autiņš kad uzsilst sāk svīst logi ciet,abi ventilatori uz pilnu bet knapi priekšējo dabū vaļā.Stundu nobraucu un nekā,karstums pietiekoš nāk.Moš kādi varianti,ieteikumi?
mazāk pohainam sēsties džerī,bet ,a nopietni,tad karstais pūtiens neatrisina svīšanu.Jāpūš tads vidēji vēss,jo gaisa t starpība stiklam ietekmējās no mitruma q.
tur vienkārši jāexperimentē.Man arī tas reizēm kaitina,bet kopsaucēju var atrast.Esmu novērojis,ka ,jo siltāku gaisu pūt ,jo grūtāk no tā svīduma tikt vaļā.Tur ir daudz nianses pie kurām jāpierod un jāizmanto savā labā!Lai veicas!

Atbildēt uz šo ziņu

grand caravan 99, 3,3
MB407

melns lxi

151 ziņas

PM

Tā svīšana parādijās kad pāris dienas ap 0grādi bij,moš tiēšām salons mitrs :shock:A pohains vai nē tas nekad nav tā rāvis logus ciet un padeve ar vienmēr nolikta pa vidu.Tās aizmugures trubas liekas bij domātas zem kuzova ko sāls saēd laikam. :?: No kurienes aizmugures ventilators ņem gaisu,vai tam nav kāds siets vai filtrs priekšā?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Pecka :)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online