klimata kontroles lampiņa. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » klimata kontroles lampiņa.

Lapas: [1]
klimata kontroles lampiņa. ( 3132 )
Marchello

1 ziņas

PM

Sveicināti!
Intresē informācija kā pareizi var nomainīt klimata konntroles pogu apgaismojuma lampiņu.2005.g town&country limited.
Jau iepriekš paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

zem pelnutrauka ir jānoņem plastmasas uzlika,atradīsi 2skrūves,pēc tam sākot no apakšas ar spēku rauj nost visu lielo ovālo paneli,atskrūvēsi klimas panelīti nost,atjauksi vaļā,ieraudzīsi lampiņas ar zaļiem prezīšiem,lodējamas nost.Lampiņas tādas reti kur ir,vari atbraukt uz Tukumu-nomainīšu

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

janni

716 ziņas

PM

priekš klimatkontorles pogu izgaismošanas izmantoju šitādas lampiņas (links)..

bet diemžēl priekš sēdekļu apsildes, avareikas un pakaļējā loga tīrītāju manipulāciju pogu izgaismošanas tās augstāk minētās lampiņas neder, jo ir mazliet mazākas par orģinālajām, tāpēc tie orģinālie zaļie "prezervatīvi" neturas virsū.. (es gan iebāzu bez tām zaļām gumijām līdz ar to skats ir tāds kolhozisks, bet zato nav tumsa..) tagad tik jāgaida kad argusā ievedīs mazliet lielākās lampiņas.. tām ir jābūt kakraz..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Jurčiks

445 ziņas

PM

Lampiņas es nopirku Vienības gatves autopreču veikaliņā.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

zigaars

1 ziņas

PM

Sveiki.
Man ir tā - nedeg neviena klimata paneļa pogu apgaismojuma lampa. Jautājums - vai ir kāds drošinātājs? Nu neticās ka visas lampas izdegušas. Kur meklēt vainu? 2005.g 2,8

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

zigaars: "Sveiki.
Man ir tā - nedeg neviena klimata paneļa pogu apgaismojuma lampa. Jautājums - vai ir kāds drošinātājs? Nu neticās ka visas lampas izdegušas. Kur meklēt vainu? 2005.g 2,8
"

Man bija visas izdegušas.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

atgādiniet lūdzu spuldžu parametrus. vajag nopirkt. pašam ar tik viena deg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "atgādiniet lūdzu spuldžu parametrus. vajag nopirkt. pašam ar tik viena deg"

Es ielodēju 12v zaļās diodes (aliexpress).
Tikai nevajag lētās likt, jo dažas jau uzreiz sāk mirgot

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » klimata kontroles lampiņa.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online