NELEC MOTORS 2.5 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]
NELEC MOTORS 2.5 CRD ( 28880 )
borisss

181 ziņas

PM

Pārbaudīju tikko atbratkas nekas nav mainījies ļoti minimāli tur degviela ir Kur vest uz diagnostiku?

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Šodien aizvedu uz tc motors uz diagnostiku, pagaidām nomainīts degvielas spiediena regulators un ar spiedienu itkā viss esot labi, tikai degvielas filtrs raujot gaisu klāt, tagad mainīs vēlreiz to. Kopā pagaidām iztērēti 78ls laikam ar filtru un diagnostiku. Cerams ka tas būs ar rezultātiem....

Atbildēt uz šo ziņu
VOG

214 ziņas

PM

borisss"]Pārbaudīju: ".....pastasti ko tur isti jaskatas un kam jaseko kas saistits ar to atbratku :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

borisss

181 ziņas

PM

Atbratkas vajag tecināt glāzītei pa vienai, nu no katras sprauslas un tad jau redzēsi, aptuveni minūti tecini tukšgaitā un tad jau var redzēt vai kādai sprauslai ir izteikti vairāk....
Saistībā ar manu voyageru, chrysler centrā vakar samaksāju 48,10ls un man iet auto, nenomainīja neko, tikai to ka kaut kur rāva gaisu iekšā un tapēc bija visādi joki, spiediena regulators palika vecais un ar spiedieniem viss esot labi, tikai tas kad es viņu biju noņēmis un ar muti izpūtu, jo pagājušo gadu man tur teica ka degvielas spiediens ir par mazu....

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online