NELEC MOTORS 2.5 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
NELEC MOTORS 2.5 CRD ( 28888 )
borisss

181 ziņas

PM

Palīdzēsiet sameklēt to detaļas numuru spiediena regulatoram?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man TC-motorā vienmēr laipni nosaukuši detaļu numurus, ko es salīdzinu ar man pieejamo nr. Lai būtu pārliecība, ka runājam par vienu un to pašu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

Man teica ka nevarot teikt to numuru :S tikai tiešām nesaprotu kas tur ir tik slepens, ja detaļu numuri ir atrodami uz detaļām?

Atbildēt uz šo ziņu
Ojārs

14 ziņas

PM

nekas tur slēpjams nav, ja zināsi nr. tad internetā pasūtīsi trīs reizes lētāk:)

Atbildēt uz šo ziņu

2.5TD 1993

borisss

181 ziņas

PM

BOSCH
0 928 400 568 tātad vai šis varētu būt bosch aizvietošanas numurs? Pēc ilgiem meklējumiem atradu tikai šādu

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Rolis.lv links uz labu Bosch rezerves daļu katalogu, ar iespēju apskatīt ne tikai Bosch, bet arī aotoražotāju OEM kodus attiecīgajai detaļai. Tāpat var apskatīt automašīnu sarakstu, kur attiecīgā detaļa vēl tiek izmantota.

Borissu interesējošo detaļu neredzēju, bet varbūt tikai labāk jāparakņājas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

Tātad pacelšu atkal šo veco topiku, voyager šogad sāka niķoties braucot sāka slāpt nost, kompis met kļūdu to pašu fuel rail presurre faulty, railā spiediens tukšgaitā ir 29-34 mpa, pie 2000 apgriezieniem spiediens ir max 64mpa, cik lielam vajadzētu būt? Tik nomainīts degvielas spiediena regulators nekas nemainījas(tas kas uz augstpiediena sūkņa ar 3 torxiem.... Degvielas filtrs jauns, tukšgaitā tagad drusku apgriezieni citreiz staigā. Un iedarbinot drusku ir jāgriež , itkā nebūtu degvielas. Man pie tā visa ir nomiris āra temperatūras datčiks rāda - 40 grādi iedomājos , varbūt kompis ņem kaut kādus datus no viņa un attiecīgi kaut ko čakarē? Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online