NELEC MOTORS 2.5 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
NELEC MOTORS 2.5 CRD ( 28881 )
Kebels

26 ziņas

PM

Trāpiju pirmajā salā ar vasaras degvielu, autiņs uzvedās precīzi kā raksta borisss. Filtrs pilns ar parafīnu. Apmainiju un OK. Bet šorīt -25 nepieleca, dienas garumā uzlādēju aķi, griež un nekādas dzīvības pazīmes :? :? :? šoreiz bākā Nestes degviela.....

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2002 2.5CRD

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man gan nav CRD, bet ar Lukoil degvielu -23 leca apmierinoši. Starteri bija jāpagriež apmēram 4 sekundes.
Degvielas paraudziņš bija nedaudz saduļķojies blāvs - tā tam pie šīs temperatūras jābūt.

Neste ar savu degvielu no Somijas sākusi reklamēties http://easyget.lv/auto/read/21016/ .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

Iedzenot garāžā kurā ir Aptuveni ap 0 grādiem viss ok itkā.Pielaidu izbraukājos un problēmas nebija.Tagad vakarā kādas 4 vai 5 stundas pastāvēja laukā , pielaidu, norbaucu kādu 1,5 km un tas pats atkal ka noslāpst. Pēc tam piedarbinu un atkal. tā kādas 3 reizes un pēc tam itkā viss ok atkal . Degvielai leju klāt vēl piedevu. Ja jau būtu parafīns iekšā tad tak vajadzētu raustīties , nevis vnk momentāli noslāpst un viss. Tāda sajūta ka vnk kompis atrubī degvielas padevi. nekas pat nenoraustās

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

To kebels, tev pēctam arī aizgāja? Es pirmajā salā arī dabūju parafīnu filtrā, tikai tad bija tā ka mašīna darbojās aptuveni kādas 20 sekundes, neatkarīgi vai braucot vai stāvot. Bet tagad stāvot jau viss ir ok

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Tātad kāds laiks pagājis labi. Šodien autiņš stāvēja pa dienu ķīpsalā laukā, aizgāju piedarbinu , padarbojās un noslāpst. Ok darbinu no jauna, un atkal tas pats. Sajūta pārņem tāda ka degvielas filtrs aizsalis. Nu neko darbinu trešo reizi, un atkal grib jau slāpt nost, bet sāku spaidīt gāzes pedēli un izdevās noturēt pie dzīvības. Ok sāku braukt, noripinos līdz pirmajam krustojumam ar 1. ātrumu viss ok . izbraucu no krustojum uzsākot ar pirmo un tad ielieku otrajā atlaižu sajūgu un čus, momentāli noslāpst. Apstājos maliņā, darbinu no jauna. Pielec un rūc ,pagāzējos uz vietas kādas 2minūtītes viss ok . Sāku braukt visu laiku ar pirmo, atkal izbraucu krustojumu, ielieku otrajā un viss noslāpst. Ceļu pār vanšu tiltam turpinu ar pirmo ātrumu aptuveni turot 2tk apgriezienus. Braucot pār tiltam atkal pamēģināju ielikt otrajā un noslāpst. Atkal piedarbināju un turpināju ceļu ar pirmo. Raiņa bulvārī atkal pamēģināju ielikt otrajā un viss ok, braucu tālāk kā cilvēks, Autiņš lido viss kārtībā. Aizbraucu pie čomiem uz diagnostiku(tirgo bosch diagnostikas aparātus,un pašiem ir demo modelis) , pieslēdzāmies un atrada kļūdu P1130 fuel rail leakage. Protams ka noplūdes dzīvē nekādas. Bet tagad nevar saprast, vai devējs kaut ko gļukotu, vai mēs vēl domājām ka kāda sprausla par maz degvielu smidzina(un laiž par daudz atpakaļ). Principā devēju var notestēt tikai drusku jāpadarbojās būs. Devējs ir no bosch 0281002398. Cena man 115ls. Dārgs. Sprauslas vsp 230ls gabalā. Ja sprauslas "čurātu" vajadzētu būt kādam dūmam, dūmu nav. Vienīgo dūmu izsit piedarbinot aukstu motoru un viss. Pēc tam vsp nekādu nav. Pameklēju protams un pagooglēju arī, atradu chrysler forumu kur arī bija šāds pats errors, īsti risinājuma nebija. Kods gan viņiem bija tas pats P1130 , bet nebija leakaga kā man. Un skaidrības nav. Aizbraukt varbūt uz dīzeļcentru parunāties? Vai uz chrysler centru? Bet man negribās maksāt vēl kaut kādu naudu par diagnostika,jo tā man ir veikta un kļūda ir atrasta. Tikai cēloni atrast ir pagrūti. Ā vēl atcerējos ka man pagājušo nedēļu sāka degt lampiņa par ūdeni filtrā, paņēmu nolaidu itkā viņu, ielēju burkā, un neredzēju nevienu ūdeni,viendabīga degviela tikai. Lampiņa gan pēc tam vairs neiedegās. Auto 2002 gada chrysler voyagar 2.5crd. Nobraukums 230tkm.

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Atcerējos ka tājā ārzemju forumā lasīju par to ka var pārbaudīt sprauslas pats itkā cik viņām ir total leak back per minute. Kā to izmērīt?

Atbildēt uz šo ziņu
9977

131 ziņas

PM

Ja biji pie Bosch, tad principā viņiem ir jāspej nolasīt sprauslu darbības parametrus. Chrysler centā pie diagnostikas parāda, kura no sprauslām ir vainīga.

Pie uzrādītās kļūdas pie vainas var būt vai nu devējs, vai degvielas reika, vai arī kāda no sprauslām.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

borisss

181 ziņas

PM

Jā bija doma jau lai nolasa kā kura sprausla smidzina, bet nevarēja nezkapēc savienoties . A kas tad par vainu varētu būt pašai degvielas reikai?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online