NELEC MOTORS 2.5 CRD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
NELEC MOTORS 2.5 CRD ( 28884 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Varētu būt arī ūdens, tad būs jāvelk kaut kur atsildīt. Pustukšas bākas turēšana veicina ūdens kondensāta rašanos bākā. Tikai neliec bākā fēnu http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/234451 .
Kurā auto tad īsti Tev tas motors ielikts?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

8x8

11 ziņas

PM

Labrīt!
Modelis tāds pavecs, izgājušā gadsimta, un tikai dzinējs ir no kraislera ar četrām galvām, ...bet vai bākā nevarētu būt sasalis kāds kondensāts vai pat ledus?...it kā vairāk velk uz to, jo filtrus visus nomainīju un vēl pirms sala bija tukša bāka, un pildos tikai Staķī...

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Tad manam noteikti nav tā apsildāmā degviela, jo nekā tāda man nav

Atbildēt uz šo ziņu
8x8

11 ziņas

PM

Man tas 2,5TD ielikts 97 gada Fronterā...jāgaida siltāks laiks, vai jāmeklē silts boks...to mucu jāņem nost un jātīra...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Fronterā jau oriģināli tika likts līdzīgs VM motori dīzelis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

8x8

11 ziņas

PM

Neesmu vēl iebraucis visos sīkumos un niansēs, jo nesen iegādājos ar galvas defektu, un tad pec blīves braucu uz kraislercentru, bet gudrīši zināja teikt, ka tas esot kraislera dīzelis un vispārībā es būšot divas reizes laimīgs...vispār jau gribētu arī no kāda kādu labu vārdu par šito motorīti dzirdēt...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Chrysler to dīzeli noteikti nav ražojis. To ražojis itāļu uzņēmums VM Motori http://www.vmmotori.it/en/01/02/05/index.jsp . Likts ne tikai Chrysleros un Opel, bet arī Jeep, Rover, Land Rover, Alfa Romeo, UAZ, Gazel un varbūt vēl kaut kur. Pats esmu tik apmierināts, ka laiku pa laikam iemetu acis ss.lv Opel Fronteru sadaļā. Reizēm prasās pēc nedaudz augstāka klīrensa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

8x8

11 ziņas

PM

paldies par labu vārdu...man jau pašam arī liekas ka nonicina tie kas paši ne vella nevelk, ne dīzeļos ne autiņos lopā...nu nebija jau tie konstruktori jau galīgie lohi, kaut vai arī Itāļi...
Uzliku vēlreiz degvielai jaunu filtru, ielēju bākā to zaļo antigēlu, ar kondicionieri, poļu laikam...sākumā sašķaidīju ar divdesmit litriem īzeļdegvielas, padzenāju kādu stundu pa arumiem lai bākā saskalojas, šorīt pielaidu bija -13,7...gaidīšu siltāku laiku tad ņemšu nost to bāku...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

Forums » Tehniski jautājumi » NELEC MOTORS 2.5 CRD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online