benzīna iepildīšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » benzīna iepildīšana

Lapas: [1] 2
benzīna iepildīšana ( 3479 )
Čalis

50 ziņas

PM

2001.Dodge grand caravan.iepildot benzīnu ilgi jāmeklē vajadzīgā pozicija lai varētu iepildīt.Ja kaut mazliet pagroza to daiktu pa kuru izlejas benzīns,tad padeve pārtraucas.Vispār jau pieradu,bet vienā servisā teica,katā varot kaut ko sabojāt un vajagot pārtaisīt.Vai tas tā ir?Kāpēc tā ir un vai vajag pārtaisīt?Ja vajag kur to var izdarīt un cik maksā?

Atbildēt uz šo ziņu
Andrejs Si

208 ziņas

PM

:shock: Tu pats saprati ko pateici? Kādu daiktu kādā caurumā jāgroza?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

Čalis

50 ziņas

PM

jā,muļķīgi skan,es domāju šļaukas uzgali,kuru ieliek benzīnbākas atverē(kur lej benzīnu).ne visās pozīcijās benzīns lejas.

Atbildēt uz šo ziņu
malacis

23 ziņas

PM

Nebāz daiktu tik dziļi caurumā, vai arī tieši otrādi, bāz dziļāk. Es to esmu ievērojis dažos tankos, kuros laikam tie daikti jūtīgāki. Ja vien caurums ir oriģinālais, tad neko tur sabojāt nevar (javien daiktu nebāž iekšā ar rupju spēku) un neko pārtaisīt nevajag.

Atbildēt uz šo ziņu
Andrejs Si

208 ziņas

PM

Čalis"]jā,muļķīgi: "

:shock: Pirmo reizi ko tādu dzirdu. Nekad nevienam autiņam neko tādu neesmu sastapis. Tas notiek kādā konkrētā DUS? Varbūt problēma ir konkrētajā pistolē?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

garfilds182

560 ziņas

PM

Man tāda pati problema.Domāju ,ka man vienīgajam tada problema.Es nevienā degvielas uzpildes stacīja nevaru normāli iepildīt degvielu.Vienmēr jāmeklē pareizais leņķis,poza tai pistolei.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Varbūt nestrādā spiediena izlīdzināšanas vārsti (two pressure relief/rollover valves) Līdz ar to nākas meklēt pistolei pozīciju, lai gaiss tiktu tai garām.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

foxx

589 ziņas

PM

es nedaudz pavelku pistoli uz āru un viss bumbās. Īpaši nekaitina šitā šaize. Man šķiet ka ar pārāk lielu spiedienu pūš to degvielu iekšā un varbūt atsistās degviela un kalonkai nostrādā drošība ka bāka pilna.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » benzīna iepildīšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online