Priekšējie amortizātori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējie amortizātori

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Priekšējie amortizātori ( 13062 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

A par Koni , jaaa vis super, regulesans iespejas bet tie kas vinus liek viniem parasti paliek par isu un ja tu vinu uzregule uz max tad pa LV celeim max gads un miskaste... isjuk varstuli ieksa un paliek visn ka lupata... jo lainu kaa bet LV celiem vins nav paredzets

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " nestridies man tur personiski pazisatmi cilvji stadda tas ka prieks dzera nepeudava 4 versiajs neniozime ka vinu tur nav prieks kautkadiem RS4 vai STi , WRX vai EVo tu tur tiesam vari dabut mnietus ar kadiem ralija brauc "
nu ok. padomāšu. cik noprotu, plazām tā pati doma kas B6, tik kā tur ar to krievu kvalitāti.. laikam kā ar bitēm. koni man ir pārdzīvojuši 3 auto, ja kas. joprojām dzīvi, tiesa gan tagad plauktā stāv

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " nu ok. padomāšu. cik noprotu, plazām tā pati doma kas B6, tik kā tur ar to krievu kvalitāti.. laikam kā ar bitēm. koni man ir pārdzīvojuši 3 auto, ja kas. joprojām dzīvi, tiesa gan tagad plauktā stāv "
a kas tur ir ar to B6 ? neko nezinu par samo un pazistamajamiem ari nevienam nav tads.. zinu ka slavee jo hadene esot krietni izsturigaka neka prieksgajejam. Koni ir okei tik es nevajag vinus griest uz cietako.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uzbūve liekas ir līdzīga plazām ar b6. es nesen uzliku brīvdienu auto b6. vnk pasaka ne amji.

Atbildēt uz šo ziņu

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai kāds ir uzlicis tos Sensen amortizatorus, var ko labu pateikt?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Ja nav pieredzes ar Sensen, tad iesakiet kādus citus likt. Kaut kā nekur nevaru atrast Mopar vai oriģinālus. Dīleris atkrīt cenas dēļ. Ir pieejami Sachs, Anschler, Bergh, KYB, Monroe,
Es sliecos uz KYB un Sachs,jo labas atsauksmes arī citu marku forumos, kā arī nav lētucis.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

migano

351 ziņas

PM

Andris.: "Ja nav pieredzes ar Sensen, tad iesakiet kādus citus likt. Kaut kā nekur nevaru atrast Mopar vai oriģinālus. Dīleris atkrīt cenas dēļ. Ir pieejami Sachs, Anschler, Bergh, KYB, Monroe,
Es sliecos uz KYB un Sachs,jo labas atsauksmes arī citu marku forumos, kā arī nav lētucis.
"

KYB normāls
Neliec Starmann, tas gan. Es saliku visus jaunus pagājušogad, priekšā sajūta ka tikai uz atsperēm strādā
Pakaļā man tagad resnie, tie ar nav nekādi mīkstie, līmenis tak jātur

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

koni. sachs dārgais gals. vai nu oem. man šķiet, oem ir monroe, bet tas noteikti nav tas pats monroe, kuru tirgo veikalā.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējie amortizātori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online