Priekšējie amortizātori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējie amortizātori

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Priekšējie amortizātori ( 13060 )
klavs

28 ziņas

PM

Ranger: "

es kad mainīju mans meistars arī teicā nekādā gadijumā monroe ,pilnīgs mēsls!"

Pirms pirku Monroe, konsultējos ar diviem meistariem, ka auto jau skrūvē padsmit gadus. Neko sliktu par šiem amortizatoriem neteica.
Protams, ja zinātu, ka var iepirkt pa 49e sensen amortizatorus, ko šeit forumā atzīst par ok, droši vien liktu šos, jo cena tomēr ir gandrīz uz pusi mazāka.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country '05 3.8 LPG, Audi 80 '89 quattro 2.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ļoti žēl ka bilstein b6 priekš mums neražo, ļoti patīk šie amji. līdz ar to būs jāsamierinās ar koni special. jāgaida kad dzimtie nomirs.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

AMetro

58 ziņas

PM

B6 likt Voyagerim? Varbūt tad ir vērts pakonsultēties par plazu pielāgošanu..

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

RMatisons

559 ziņas

PM

klavs: "

Pirms pirku Monroe, konsultējos ar diviem meistariem, ka auto jau skrūvē padsmit gadus. Neko sliktu par šiem amortizatoriem neteica.
Protams, ja zinātu, ka var iepirkt pa 49e sensen amortizatorus, ko šeit forumā atzīst par ok, droši vien liktu šos, jo cena tomēr ir gandrīz uz pusi mazāka. "

Pats jau vainīgs ka nepajautājies ten.
Sākumā iēgādājies un tad jautā un pēc tam raksti ja būtu zinājis tad ņemtu tos jo uz pusi lētāki.
p.s. nākamreiz sākumā varbūt uzjautā forumā vai zvani autometro veikalam

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AMetro: "B6 likt Voyagerim? Varbūt tad ir vērts pakonsultēties par plazu pielāgošanu.. "

plazas ir overpraisoti koka mieti. B6 savukārt ir brīnumaina komforta un stabilitātes apvienība. ar koni special arī ir ilgi braukts, ir krietni sliktāk par B6, bet domājams labāk par visu pārējo kas ir pieejams.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

plazas ir overpraisoti koka mieti. B6 savukārt ir brīnumaina komforta un stabilitātes apvienība. ar koni special arī ir ilgi braukts, ir krietni sliktāk par B6, bet domājams labāk par visu pārējo kas ir pieejams."

Par Plazu pilniags multiabs ;) vari izveleteis cietibu 4 versijas pats braucu jau 2 gadi ar plazu un esmu parliecinats par so produktu bija ari uztaditi uz iepriekseja mana auto un pazistamajaiem cilvekeim ar leerumam.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

4?? voyageram ir peejami tik 2 veidi plazas. esmu braucis ar diviem auto kam bija plazas, nu nepatika kkā. bet cena arī ir zema..... nez, moš pamēģināšu arī. koni pluss ir regulēšānas iespēja.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "4?? voyageram ir peejami tik 2 veidi plazas. esmu braucis ar diviem auto kam bija plazas, nu nepatika kkā. bet cena arī ir zema..... nez, moš pamēģināšu arī. koni pluss ir regulēšānas iespēja. "
nestridies man tur personiski pazisatmi cilvji stadda tas ka prieks dzera nepeudava 4 versiajs neniozime ka vinu tur nav prieks kautkadiem RS4 vai STi , WRX vai EVo tu tur tiesam vari dabut mnietus ar kadiem ralija brauc

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējie amortizātori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online