kvēlsveces 2002 gad voyager » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kvēlsveces 2002 gad voyager

Lapas: [1] 2
kvēlsveces 2002 gad voyager ( 3827 )
borisss

181 ziņas

PM

Sveiki ir man tāda problēma ka auksts motors tā negribīgi lec Tas tagad ar ziemu tā sākās , domāju ka vaina kvēlsvecēs cik tādas varētu maksāt? un cik grūti pašam ir nomainīt?

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

kvēlsveces atkarībā no ražotāja maksā vidēji 8-18ls gabalā, nomainīt var, bet, pirms mainīt, pārbaudi kvēlsveču releju, gadās, ka viņam kontakti apdeguši, un nepadod vajadzīgo spriegumu uz svecēm.Relejs atrodas zem kapota, blakus radiatoram , viens relejs, kurš ir tālāk nost uz vadītāja pusi no tiem 3 radiatora ventilatora relejiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

borisss

181 ziņas

PM

nesapratu gan kurshs relejs tas sanaak bet paskatiishos visus

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Tā kā šodien nevaru ielikt bildi ,pagaidām apskati šeit- http://foto.inbox.lv/nmunc/relay/relejs.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

borisss

181 ziņas

PM

O liels paldies ar to jau ar man pietiek ;)

Kur tu dabuu taadas bildes? Voyageriem ir liidziiga programma kaa volvo( vadis) ? Kur var redzeet visu autinja uzbuuvi?

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

borisss

181 ziņas

PM

Paldies noderīgs info

Lasīju tur ka japluust 20 omiem kad iesleedz aizdedzi uz "ON" kā lai to pārbauda? + vadu pie kvēlsveces otru pie masas? ( nu ar testeri es domāju)

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Nē , jāplūst droši vien 20 ampēriem (jo omi nevar plūst) , ampērmetru liek vada pārrāvumā , starp pienākošo un kvēlsvecēm . Palasi forumu , bija aprakstīts kā ar svecēm apietās...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » kvēlsveces 2002 gad voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online