kadu ellu labak lietot. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kadu ellu labak lietot.

Lapas: 1 [2] 3
kadu ellu labak lietot. ( 7857 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Atis"]man: "

Tak tiko bija topiks par shaadu teemu, nebija tach vajadziiba jaunu topiku "uzcept"
http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... e1f4c31002

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Piekrītu, ka šos topikus varētu apvienot.
Šis bija vecāks un te jau biju devis atsauksmi par savā lietoto eļļu.

Nu tad kā ar to eļļas spiedienu pēc aukstā starta?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

AndrisZ

381 ziņas

PM

Par spiedienu nemaaceeshu pateikt, manometra jau naff!
Ap -22;24 grieza gan gurdeni, tur gan arii akjis vainojams - bija savu nokalpojis. Nu noteikti, ka bieza, bet ne llampinja ne zummeris nebriidinaaja.

Man aukstaa laikaa kas cits vairaak nepatiik, pie starta, shad tad, neforshi ieklabaas kautkas uz sekundi -divaam. Izklausas taa kaa kjeede nespriegotos?? Bet ne paaraak skalji un ne vienmeer.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

munds

477 ziņas

PM

Manējais 15gadīgais dīzelis ar 5w-40 un želejnieku akumulatoru griežas un pielec labi jebkurā salā, kāds šoziem piedzīvots.spiediena rādītājs arī neliekas aizmidzis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

gcha"]Varbūt: "

Tieši tā, pārāk biezu ilgāk jāuzsūknē. Reiz uzsūknēts, spiediens gan vairs nav krities.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gcha

140 ziņas

PM

IlmarsG!"]Man: "

Runājot par eļļas spiedienu, man tieši auksts viņs ir augstāks (uz 3 iedaļu)(arī kad bija -27oC) uzsilstot nokrīt uz 2 iedaļu. (eļļa 5w-30 Meguin quality).
Es to taka saistu ar to ka eļļa uzsilstot paliek šķidrāka, bet jums te izskatās ir pilnīgi otrādi - mistika kautkāda. Varbūt 10w-.. ir pārāk bieza pie -20, un viņu tādu pabiezu sūknis nejaudā pietiekošā daudzumā uzsūkt?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Man ir aizdomas, ka citu ziemu arī jāpāriet uz 5w-40 (vai 5w-30), vai jāpiemeklē cits 10w-40 ar zemāku sastingšanas temperatūru.
Mund, Tu vasarā arī ar 5w-40 brauc?

Iedarbināšana bija laba pat ar lētāko Bulgāru akumulatoru, tikai tas eļļas spiediens pirmajā pusminūtē(kad temperatūra zem -20C).

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

munds

477 ziņas

PM

IlmarsG!"]Man: "Visu laiku braucu ar 10w-40, gan ziemā, gan vasarā, ja ziemā uznāca liels sals, bija jūtams, ka tā eļļa ir mazliet sabiezējusi, ar starteri lēnāk nedaudz grieza, bet pirms šitās trakās ziemas, ka zinādams,ielēju 5w-40, kā vienmēr, no Xado

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » kadu ellu labak lietot.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online