kadu ellu labak lietot. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kadu ellu labak lietot.

Lapas: 1 2 [3]
kadu ellu labak lietot. ( 7858 )
rafins

70 ziņas

PM

Atis"]man: "

Pēkot eļļu viemnēr paskaties lai viņa atbilst standartiem, Turbo dīzelim vajadzētu būt standartam - B4, benzīnam A3. Jo augstāks cipars aiz burta, jo eļļa kvalitatīvāka.

Pats savam leju 5w-40, A3. (man benzīnnieks)
Kādreiz intereses pēc iesaku šos cipariņus un buriņus salīdzināt, esmu pats līdzinājis un man ir sanācis ka labas firmas 1/2 sintētika ir krutāka par citu sintetiku.

Paīstam ja baigi rokas netā, var uziet kur Krievi veica testus, tur bija interesanta štelle, jo viņi testēja gan svaigu eļļu, gan pēc kaut kādiem tur 5 000km, tur tik varēja pabrīnīties, ka vienam - otram izstrādājas tās piedevas.

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

Normunds

94 ziņas

PM

Es leju Valvoline Syn Power full sintetic 5W20 gan ziemā gan vasarā un liekas viss kārtībā. Doma gan ir pāriet uz Valvoline MaxLife 5W-20 Synthetic Blend.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tikai apzinies atšķirību starp Full syntetic un Syntetic blend. Pirmā tīra sintētika, otrā pussintētika.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gcha

140 ziņas

PM

Atis"]man: "

Vai tik drīzāk pie vainas nav bijušas kādas eļļas piedevas. Man līdzīgi bija ar vw dīzeli - tikko 1. reizi nomainīju eļļu tā zilie dūmi parādījās un sāka sliktāk lekt - aizdomas ka pārdevājs kādu eļļas biezinātāju no sērijas "STOP SMOKE" bija piegazis. Un vienu reizi pats esmu redzējis ka vienas svaigas mašīnas īpašnieks šito draņķību pērk - tak jau pārdošana.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

gcha"]
Vai:
"

Eļļas patēriņš atkarīgs arī no eļļas viskozitātes noturības augstās temperatūrās. ACEA A3 klasei atbilstošas eļļas nodrošina mazāku eļļas patēriņu nekā A1 vai A2.
http://www.v4motors.lv/texaco/acea.htm .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » kadu ellu labak lietot.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online