pults » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3
pults ( 6433 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Par kodēšanu TC Motoram nākas maksāt tikai gadījumā, ja nav 2 strādājošas atslēgas (man bija tikai viena). Ja divas ir, trešo var pieprogramēt pats. Vajadzētu sakooperēties un kādu sauju atslēgu pasūtīt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

vksys

359 ziņas

PM

TC Motors vispār ir kaunu pazaudējis , vai vispār , nekad nau bijis ko zaudēt.
Par magnetolas kodu prasīja Ls 31,20 .Nospļāvos un amerikas chrysler forumā viens vecis atsūtīja kodu pa free.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

dainis333

19 ziņas

PM

atslega man ir tada ka bilde,bet man nedarbojas pati pults,abas pultis,kad ieliek atslegu aizdedze un pagriez,tad iedegas lampinas un alarm set,tad janospiez pulti unlok,lai varetu pielaist,bet man pults nestrada,tatad ari pielaist nevar.Par TCmotoru ari taisniba,prasa 30lati stunda,kaut ari klat sedet pie meistara ari nelauj,parkodesana pultim maksa 32lati,laikam jau bus javed,jo cik zvaniju pa servisiem,neviens nenemas taisit.

Atbildēt uz šo ziņu

voyagers

garainis90

46 ziņas

PM

Ko nozīmē vecā pults?Ar divām pogām(zaļa melna).Manai aizmugurē mazs vāciņš.Baterija laikam 12 voltu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV2.5td96

dainis333

19 ziņas

PM

ar divam pogam melna,kura vieta ir tas bakurkas,vai var kadu foto????

Atbildēt uz šo ziņu

voyagers

brivmezsh

60 ziņas

PM

...varbūt problēma signalizācijā,jo man oriģinālā pults vispār stāv mājās plauktiņā un nav vajadzīga

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

dainis333

19 ziņas

PM

varbut kads zin iespeju,ka varetu pasutit no usa jaunu signalizacijas bloku,cik tas maksa,vai ir jega?????

Atbildēt uz šo ziņu

voyagers

dainis333

19 ziņas

PM

vai tad tev nevajag ar orginalo pulti atslekt ALARM SET?????es bez vinas nevaru pielaist,durvim man ir otra signalizacija.

Atbildēt uz šo ziņu

voyagers

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » pults
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online