Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ...

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ... ( 7944 )
andrejsje

192 ziņas

PM

man 99 3,3 kompis atrodas salonā aiz drošinātājiem nomainīju nekas nemainījas izņemot kilometru skaitu.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

A kur manējiem tie kompji varētu būt ?????????????????????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

acid|burn

151 ziņas

PM

Man identiska problēma pēdējā mēnešai laikā ar logutīrītājiem. Ieslēdz pirmo intervālu, šis nomauc nepārtraukti 4 reizes. Kad sāku slēgāt, tad dažreiz aiziet normāli, dažreiz nē. Apstāšanās arī, kurā pozīcijā šim sagribās. Pa vidu vai sākumā. Laikam ar salu vai mitrumu kaut kas gļučī.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

peterisg

45 ziņas

PM

Man jau ar tikai kādu mēnesi kas tāds notiekas. Reizēm it kā viss atkal strādā kā vajag (pie garākiem pārbraucieniem), bet ne uz ilgu laiku, vairāk tomēr nākas slēgāt manuāli, plus vēl jātrāpa, kad slotiņas ir lejā pirms izslēgt. Aizsūtīju mailu uz TC motoru, gaidu tagad atbildi, cik remots varētu izmaksāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

acid|burn

151 ziņas

PM

Tad tik peterisg padod ziņu šeit, cik tas maksā. Man lielākais atlaides procents iekš TC. 96. kā nekā.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Neaizmirsti TC Motoram atgādināt, ka Tev pienākas 25% atlaide http://www.chrysler.lv/lv/chryslerworld/news/?68 .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

andrejsje

192 ziņas

PM

laikam atradu vainu ,izjaucu logutīrītāja reduktora vaciņu un notīriju kontaktus saliku svaigu smēri nu tagad vis ir kārtībā PAGAIDĀM

Atbildēt uz šo ziņu
peterisg

45 ziņas

PM

Kur viet var meklēt to logutīrītāja reduktoru??

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online