Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ...

Lapas: [1] 2 3 4 5
Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ... ( 7945 )
vksys

359 ziņas

PM

Ne vienmēr slotiņām tīrīšanas cikls ieslēdzas , kad ieslēgti kāds no pārtrauktajiem režīmiem, gadās ka noraustās logutīrītāji , it kā gribot ieslēgties uz ciklu , citreiz klusums . Uz pastāvīgajiem ātrumiem ātro un lēno strādā logutīrītāja motorītis labi ...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

peterisg

45 ziņas

PM

Man ar pēdējās dienās sāka nopietni gļukot tīrītāji. Pagriežot par vienu iedaļu tie sāk strādāt nepārtraukti, savukārt izslēdzot neapstājas sākumpozīcijā, bet kaut kur pa vidu stiklam , respektīvi kur nu izslēgšanas brīdī tie atrodas. Arī agrāk pa reizei ir uznācis, ka paši no sevi ieslēdzas, bet tagad ir kaut kas jauns. Likumsakarīgi, ka tas notiek vēsā un mitrā laikā; kad auto uzsilst tad pāriet pats no sevis. Uz kādu remontu un cik nopietnu man būtu jāsāk gatavoties. Varbūt pats varu provēt kaut ko darīt?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

vksys

359 ziņas

PM

Vai ir kāds mēģinājis lietot aerosolus kontaktu atzaļumošanai .....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

complex

23 ziņas

PM

Man sencis vissadus briinumliidzekjus savam ford scorpio ir meiginaajis un ir taa,ka vai nu vispaar nepaliidz vai paliidz uz iisu priidi,bet tas jau ir ford

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2005g.2.8D

cesars

141 ziņas

PM

Man arī pabrīžam mitrā laikā neieslēdzas, domāju ka kontaktos iemeties "mazais zaļais" , būs brīvāks brīdis motortelpā relejiem jānotīra kontakti. Man vismaz izskatas ka tā nav slēdža vaina.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

peterisg

45 ziņas

PM

Tātad, šķiet, nevienam nav bijusi tāda problēma, vai arī neviens negrib dalīties pieredzē

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

Bango

974 ziņas

PM

Domāju ka nekur citur vaina nebūs kā bodi kompī,jo šitiem gadiem viņš uz šķotkām daudzreiz ir pie vainas

Atbildēt uz šo ziņu
Chom

108 ziņas

PM

peterisg u menja dosih por takaja problema! Kontakti vsjakoj fignjoj chistil i relle mjenjal! Ne pomogaet! Ostajotsja komp!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5 TD 2000g.

Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Ne vienmēr ieslēdzas priekšējā logutīrītāja cikls ...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online