PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!!

Lapas: 1 2 3 [4] 5
PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!! ( 10255 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vidējais dīzeļdegvielas patēriņš no pēdējiem 1873km= 7,2l/100km.
Bāku uzpildīšanas reizēs aprēķinātie vidējie patēriņi bijuši robežās 5,6-14,2 l/100km. Atgādinu, ka tie nav bortdatora rādījumi, jo dīzeļiem griestu konsole līdz 2001g. modelim patēriņu nerāda.
Patēriņam nedaudz jāseko līdzi, jo tas arī ir viens no auto tehniskā stāvokļa rādītājiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Voyager - ekonomiskākais MPV 4,35l/100km
http://www.diskdrive.co.za/newsstories/ ... ecord.html
http://www.fuelacademy.com/world_record_drives.html
Pirmais rekords uzstādīts 1997g.(1996-2000g.modelis), kuru pārspēja 2001-2007g. 2,5TD modelis 2000g.
Kopā vairāk kā 20 dažādi rekordi.

Pēc ražotāja datiem ekonomiskākais gan -1995g. 2,5TD modelis ar vidējo patēriņu 6,7l http://catalog.auto.ru/catalog/cars/chrysler/

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

normundskaktins

86 ziņas

PM

Visiem jau zināms ,ka normāls patēriņš benzīna motoriem 3.8 ir 14 litri kopā ar šoseju.lielo lomu spēlē ātrumkārbas tehniskais stāvoklis (automāti )principā ,ja mašīna ir tehniski kārtībā pie normālas braukšnas patēriņš ir 13 ,6 kopā ar pilsētas jandāliņiem ,bet 3,3 mot - sieva man brauc ar 11,6 bet es ar 12,8.Tas nozīmē ,ka vajag pievērst uzmanību savam braukšanas stilam.
Varam pabraukāt arī uz 80 km,bet vai tas atspēlē laiku ?
Ja patēriņš pārsniedz normu zvaniet 29698238.

Atbildēt uz šo ziņu

Ar cieņu Noriss.

foxx

589 ziņas

PM

Nu 3 dienas pats parullēju tikai un vienīgi pa pilsētu. Gāzi spiežu cik un kad vajag , bez nekādas ripināšanas, nu varteikt ne pa ko nedomājot. Man patēriņš sanāk uz paneļa 23l/100km. Varu piebilst ka man nepatīk braukt lēni

Atbildēt uz šo ziņu
kasikss

61 ziņas

PM

foxx"]Nu: "
:shock: Tā jau Tev drīz būs bankrats...
Laikam esi gados jauns cilvēks ar aktīvu un ienesīgu darbavietu :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.

foxx

589 ziņas

PM

Mošk kautko vajadzētu lietas labā darīt lai biku samazināt to patēriņu. Visu laiku pa pilsētu nenākas braukt un izbraukumos vidējais iznāk ciešams uz 12 litriem. Jauns jau esmu, bet ceru ka bankrots nebūs Nu par baigi ienesīgo darbu ar nenosaukšu, taču nesūdzos (pagaidām ) :?

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

senāk bija labs līdzeklis-paliec ķieķeli zem gāzes pedāļa, lai nevar tik daudz nospiest! Tavā gadījumā braukšanas stila korekcija dotu lielu degvielas ietaupījumu, bet braucot smaids no sejas pazustu, jo Tu to nedarītu ar baudu, bet, domājot par degvielas gramiem. Tas tāpat, kā modele pie galda ēdot skaita kalorijas!Kaifa nekāda!

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

foxx

589 ziņas

PM

munds"]senāk: "

tur tev 100% taisnība

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online