PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!!

Lapas: 1 2 [3] 4 5
PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!! ( 10251 )
lutausis

12 ziņas

PM

Braucu tikai pa Rīgu, vidējais 18.5 litri

Atbildēt uz šo ziņu

PV 3.3 98

Andrejs Si

208 ziņas

PM

Tikai pa Rīgu braucot bija 18.7 nomainīju svečvadus, patēriņš nokrita uz 16.6

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

acid|burn

151 ziņas

PM

Bet nu, man jau vienbrīd likās, ka tagad ar tām jocīgajām gāzes/benzīna cenu starpībām man izdevīgāk ar 95E braukt. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

acid|burn

151 ziņas

PM

Augšējai konsolei vismaz amerikas versijas var neticēt, tas tam 88tajam oktānam.
Bet nu man gazificēts 3.8L bezAWD. 96 gada. Kāja smaga. Gāze ~ 54L/300-320km
Attiecīgi pilsēta vairāk nekā šoseja ~18L/100km. Benzīns - nezinu, neesmu izmērījis, jo kopš iegādes esmu labi, ja divas bākas izbraucis. Biju izbraucienā līdz Montenegro, tur bija 15nieks sasniegts pat. Nu, bāņi, labāka gāze u.t.t.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

kasikss

61 ziņas

PM

Kompis pārbaudīts...Maršruts Jūrmala-Rīga,plkst~8:00 rīts.Atslodze-Jūrmalas štrāse,korķi Ulmaņa g.,Lielirbes krusts,Kalnciema iela,Vantinieks,atslodze- Krastene,Ķengarags.Cenšos lieki nespiest pedāļus,izmantojot k.kontroli(ļoti efektīvi pie 55-70 km/h-5-6luz 100km)Vidējais 10,5l :!: vasara,11,5l ziema (liels patēriņš kamēr iesilst (ßraucot)).Tā es braucu sevišķi neizdaloties no 1.,2rindas, vērīgi sekojot savām ekstremitāšu rīcībām un kompja rādījumiem,ja ir labs garīgais... :wink: Ja nav laika,rindas mainās,rāvieni mainās,patēriņam att.var pielikt +2l 100km!
Kad pie stūres sēžas sieva,viss tas pats+ vēl 1litrs klāt.Viņa nebrauc ļoti ātri,vnk visu laiku tur kāju uz kāda no 2 pedāļiem(automāts).Jautāju,kāpēc-atbildēja,ka baidās sajaukt pedāļus :shock: ,it kā joks,bet es ar katram gadījumam neiebilstu...
Pa šoseju 80,90,100,km/h att.-8,9,10l
Iekāpjot lielmotorīgā autiņā,pavērojot bortkompja rādījumus,var daudzko nojaust par vadītāja raksturu un omu...

Atbildēt uz šo ziņu

CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.

Slinkais

7 ziņas

PM

Jā 95-tā gada Vojadžeris ar 3,3 dzinēju tiešām ir pats ekonomiskākais auto- pirms 2 gadi biju līdz Itālijai nobraucis - vidējais patēriņs pie 9 litri grozījās...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 99 Grand AWD 3,8 Gāze+benzīns

munds

477 ziņas

PM

Ar dīzeli vienkāršāk- brauc kā gribi, vienalga vairāk par 7.5l/100km nevar izspiest, un nav jādomā, cik tas pedālis nospiests.Ja ir vēlme ko ekonomēt un braukt prātīgāk, tad var arī zem 7l palīst.Runa iet par kantaino, 2,5 td.pie kam, vienalga, ziema, vai vasara, jo vasarā savu tiesu kondiška paņem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

garainis90

46 ziņas

PM

Vidējais sanāk ap 8 litri,pārsvarā pa Rīgu mīcos sastrēgumos.

Atbildēt uz šo ziņu

CV2.5td96

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » PAR BENZĪNA PATĒRIŅU!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online